Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="AnGelgirl24" data-source="post: 273143" data-attributes="member: 3073"><p>[media=youtube]OEHJuZvVv6E[/media][media=youtube]kWakZcEGB38[/media]<a href="http://www.youtube.com/watch?v=OEHJuZvVv6E">Две песни посветени на тебе, од збор до збор</a>..благодарам за прекрасните моменти, благодарам што ми даде надеж дека можеби некаде навистина има некој кој е поинаков..оној што го викаат..‘‘вистинскиот‘‘.. благодарам што ми докажа дека навистина постои љубов на прв поглед ..благодарам што ми даде шанса да бидам дел од еден љубовен филм..кој за жал трагично заврши .. благодарам што ми покажа дека не е секогаш се како што изгледа..благодарам што ми докажа дека и машките можат да изглумат цела врска ..хх .. без некоја посебна причина .. благодарам што ме разбуди од долгиот ‘‘зимски сон‘‘ ..а и време е да се вратам во реалноста, затоа што ти ме избави од неа .. ми покажа еден чудесен..надреален свет..полн со љубов..безгрижен .. останав таму .. некаде во јули.. и сеуште неможам да се вратам во сегашноста..се ми е некако помешано ..па и овој БУМ што следеше ..а јас се грижев дека нешто ти се случило .. се сменив..овој месец ипол јас бев во најлошото мое издание..ти исчезна..а јас..плачев со телефонот во рака .. и те барав..секаде .. благодарам за се..ии да .. мило ми е за тебе .. ти си имал семејство .. се надевам дека си навистина среќен сега .. ете..мене ме нема..онаа на која и велеше дека ти е се .. гледам ..имаш некоја која ти е повеќе од се..и нешто со неа кое многу ти значи ..но..како што кажа..јас сум една небитна глупава затрескана во тебе ..срам да ми e ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnGelgirl24, post: 273143, member: 3073"] [media=youtube]OEHJuZvVv6E[/media][media=youtube]kWakZcEGB38[/media][URL='http://www.youtube.com/watch?v=OEHJuZvVv6E']Две песни посветени на тебе, од збор до збор[/URL]..благодарам за прекрасните моменти, благодарам што ми даде надеж дека можеби некаде навистина има некој кој е поинаков..оној што го викаат..‘‘вистинскиот‘‘.. благодарам што ми докажа дека навистина постои љубов на прв поглед ..благодарам што ми даде шанса да бидам дел од еден љубовен филм..кој за жал трагично заврши .. благодарам што ми покажа дека не е секогаш се како што изгледа..благодарам што ми докажа дека и машките можат да изглумат цела врска ..хх .. без некоја посебна причина .. благодарам што ме разбуди од долгиот ‘‘зимски сон‘‘ ..а и време е да се вратам во реалноста, затоа што ти ме избави од неа .. ми покажа еден чудесен..надреален свет..полн со љубов..безгрижен .. останав таму .. некаде во јули.. и сеуште неможам да се вратам во сегашноста..се ми е некако помешано ..па и овој БУМ што следеше ..а јас се грижев дека нешто ти се случило .. се сменив..овој месец ипол јас бев во најлошото мое издание..ти исчезна..а јас..плачев со телефонот во рака .. и те барав..секаде .. благодарам за се..ии да .. мило ми е за тебе .. ти си имал семејство .. се надевам дека си навистина среќен сега .. ете..мене ме нема..онаа на која и велеше дека ти е се .. гледам ..имаш некоја која ти е повеќе од се..и нешто со неа кое многу ти значи ..но..како што кажа..јас сум една небитна глупава затрескана во тебе ..срам да ми e ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom