Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 272541" data-attributes="member: 264"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Кога ќе заспиеш после еден таков затуткан ден, каде рушиш рекорди на максимално исполнето време, ако се` уште имаш некое парче од тоа детското во тебе – сонуваш...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш маж, кој ќе ти ги исправи сомнежите и ќе леташ. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да ја уништитш потребата од игри.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да останеш дете.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да делиш дури и кога денар не останал во тебе.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да сфатиш дека нема болка во ниеден пораз.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да сфатиш дека нема солзи кога тагата ќе ја поделиш на две.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и во очите негови со поглед да си ја бараш силата затоа што знаеш дека секогаш ќе ти ја чува.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и зборови да не се потребни дури ни кога треба да чуеш „те сакам“. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да си на најдеш „домата“ во една туѓа прегратка.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и никогаш повеќе да не бидеш своја.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'tahoma'">Да засакаш и да не е важно ништо друго на овој глупав свет.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 272541, member: 264"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Кога ќе заспиеш после еден таков затуткан ден, каде рушиш рекорди на максимално исполнето време, ако се` уште имаш некое парче од тоа детското во тебе – сонуваш...[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш маж, кој ќе ти ги исправи сомнежите и ќе леташ. [/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да ја уништитш потребата од игри.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да останеш дете.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да делиш дури и кога денар не останал во тебе.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да сфатиш дека нема болка во ниеден пораз.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да сфатиш дека нема солзи кога тагата ќе ја поделиш на две.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и во очите негови со поглед да си ја бараш силата затоа што знаеш дека секогаш ќе ти ја чува.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и зборови да не се потребни дури ни кога треба да чуеш „те сакам“. [/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да си на најдеш „домата“ во една туѓа прегратка.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и никогаш повеќе да не бидеш своја.[/FONT] [FONT=tahoma]Да засакаш и да не е важно ништо друго на овој глупав свет.[/FONT][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom