Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 272492" data-attributes="member: 3108"><p>Да останевме заедно немаше воопшто да биди лошо.Но можеби подобар избор беше разделбата.Неможе да бакнуваш некој кој ги крие усните,ниту да му грееш постела кога неговото тело е некаде затоплено.Би се кааела добро пред да сватам,дека се што се случува е со причина.Можеби некоја надворешна сила,знаела подобро од срцево па ме отерала од неговите прегратки.Знам дека за секого постои сродна душа, а и ние двајца бевме сродни,само не души зашто тој неговата ја изгубил негде дамна.Тогаш кога некоја друга му одзела се што имал.И луѓето се себични гледаат што помалку да настрадаат,а што повеќе да присвојат.За да не остане емотивен инвалид тој ми се вбризга под кожата и ми го украде достоинството.Кога останав гола пред себе и пред гордоста беше доцна.Тој имаше се што требаше да биде мое.А моето засекогаш остана туѓо.Ако тој имаше смелост јас немав ни трошка храброст да се вратам назад......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 272492, member: 3108"] Да останевме заедно немаше воопшто да биди лошо.Но можеби подобар избор беше разделбата.Неможе да бакнуваш некој кој ги крие усните,ниту да му грееш постела кога неговото тело е некаде затоплено.Би се кааела добро пред да сватам,дека се што се случува е со причина.Можеби некоја надворешна сила,знаела подобро од срцево па ме отерала од неговите прегратки.Знам дека за секого постои сродна душа, а и ние двајца бевме сродни,само не души зашто тој неговата ја изгубил негде дамна.Тогаш кога некоја друга му одзела се што имал.И луѓето се себични гледаат што помалку да настрадаат,а што повеќе да присвојат.За да не остане емотивен инвалид тој ми се вбризга под кожата и ми го украде достоинството.Кога останав гола пред себе и пред гордоста беше доцна.Тој имаше се што требаше да биде мое.А моето засекогаш остана туѓо.Ако тој имаше смелост јас немав ни трошка храброст да се вратам назад...... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom