Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 271638" data-attributes="member: 264"><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Конечно се е мирно, телефонот престана да ѕвони и едниствениот звук е оној од компјутерот и ме смирува… И денес беше долг ден. А сепак само сакам кога времето го поминувам со тебе, го сакам твојот мирис, ти ме смируваш.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Не сакам често,но кога сакам некој го сакам безрезервно, наивно, детски, се обидувам да го направам среќен. Не успевам секогаш во тоа. Човек сум па грешам. Имам тежок карактер, но сепак се трудам. </span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Кога сакам до лудило до болка најчесто уништувам на крајот се па дури и самата себе, дозволи ми да те сакам тогаш на мој специфичен, чуден и прекрасен начин. Остави во позадина секогаш да свири Фолтин со Везилка дозволи да бидам среќна,безбедна и љубена во твоја прегратка. Остави да си водам монолог до раните часови за филозофиите на мојот живот додека твојот поглед некаде лута со неразбирање, остави ме да бидам напорна одвреме на време..остани.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">..... добра ноќ… биди само мој!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 271638, member: 264"] [FONT=tahoma][COLOR=#333333]Конечно се е мирно, телефонот престана да ѕвони и едниствениот звук е оној од компјутерот и ме смирува… И денес беше долг ден. А сепак само сакам кога времето го поминувам со тебе, го сакам твојот мирис, ти ме смируваш. Не сакам често,но кога сакам некој го сакам безрезервно, наивно, детски, се обидувам да го направам среќен. Не успевам секогаш во тоа. Човек сум па грешам. Имам тежок карактер, но сепак се трудам. Кога сакам до лудило до болка најчесто уништувам на крајот се па дури и самата себе, дозволи ми да те сакам тогаш на мој специфичен, чуден и прекрасен начин. Остави во позадина секогаш да свири Фолтин со Везилка дозволи да бидам среќна,безбедна и љубена во твоја прегратка. Остави да си водам монолог до раните часови за филозофиите на мојот живот додека твојот поглед некаде лута со неразбирање, остави ме да бидам напорна одвреме на време..остани. ..... добра ноќ… биди само мој![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom