Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 271526" data-attributes="member: 21"><p>Пак здраво.</p><p>Никош не сум се плашел од нешто. Од никој авторитет.</p><p>Сум праел глупости, сум јадел ќотек, ме казнувале. Никогаш не сум преќутил нешто шо сакам да го кажам</p><p>а еве ме пред тебе како нем.</p><p>Прв пат ми се дешава ова, да онемам.</p><p>Нем сум пред тебе.</p><p>Страв ми е.</p><p>Страв ми е од то дека ке те повредам ако ти кажам шо чувствувам.</p><p>Ако ти кажам шо чувствувам, можеби, само можеби, ке го чувствуаш и ти истото.</p><p>Не знам дали е добро или лошо.</p><p>Ако ме сакаш, бар пола од то ко шо те сакам јас, ке биди добро.</p><p>Бар за мене.</p><p>е*и ми матер шо сум себичен</p><p>Себичен сум зашто то ке те уништи тебе.</p><p>Ке те уништи општеството.</p><p>Сум се пцуел неколку пати дека сум роден во погрешно време.</p><p>Роден во погрешно време, со погрешна љубов.</p><p></p><p>Извини шо ке одам сега, ме чак шишето со вино.</p><p>Подобро јас и тоа да страдаме отколку ти.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 271526, member: 21"] Пак здраво. Никош не сум се плашел од нешто. Од никој авторитет. Сум праел глупости, сум јадел ќотек, ме казнувале. Никогаш не сум преќутил нешто шо сакам да го кажам а еве ме пред тебе како нем. Прв пат ми се дешава ова, да онемам. Нем сум пред тебе. Страв ми е. Страв ми е од то дека ке те повредам ако ти кажам шо чувствувам. Ако ти кажам шо чувствувам, можеби, само можеби, ке го чувствуаш и ти истото. Не знам дали е добро или лошо. Ако ме сакаш, бар пола од то ко шо те сакам јас, ке биди добро. Бар за мене. е*и ми матер шо сум себичен Себичен сум зашто то ке те уништи тебе. Ке те уништи општеството. Сум се пцуел неколку пати дека сум роден во погрешно време. Роден во погрешно време, со погрешна љубов. Извини шо ке одам сега, ме чак шишето со вино. Подобро јас и тоа да страдаме отколку ти. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom