Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 264407" data-attributes="member: 3108"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Беа заедно, уживаа во блаженството на нивната љубов, но во текот на цела таа врска таа како да даваше секогаш повеќе дел од себе. Се трудеше да биде подобра за него, знаеше да премолчи кога тој ќе ги повреди нејзините чувства со некој неумесен коментар, а и знаеше да прогледа низ прсти кога тој ќе ја ставеше на второто или третото место на листата на неговите приоритети.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Таа го сакаше!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Го милуваше</span></span><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">, го бакнуваше и го сакаше со сето свое срце. Тој никогаш не беше целосно задоволен, но таа несебично вложуваше време и труд во оваа врска. Секогаш беше инцијаторот на заедничките активности, неретко прва го креваше белото знаме после кавгата, знаеше да премолчи кога сакаше да вреска, знаеше да прогледа низ прсти затоа што го љубеше.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Тој за неа беше совршен, не му бараше маани, туку говореше наоколу за неговите доблести, во очите и блескаше сјајот кога велеше дека со него може да си замисли да го помине животот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Тој не ја ценеше!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Таа за него никогаш не беше доволно добра, секогаш беше премногу слаба или премногу дебела, премногу комплицирана, бурна, на моменти напорна. Девојката по која мечтаеја половината од неговите пријатели тој ја имаше до себе, а никогаш не научи да ја цени. Се гледаше себе како да е над неа, но не затоа што навистина така беше туку затоа што таа му дозволи така да се постави.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Можеше да има повеќе!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Можеше да има многу помажествен и поугледен маж покрај себе од него, но таа уживаше во неговата несекојдневна убавина и тоа беше се што и е потребно.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Така минуваше времето, тие уживаа заедно, но проблемите и неговата тврдоглавост ја дотуркаа до крај оваа врска. Црвената граница беше помината, а битката изгубена.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Таа повеќе не можеше да биде носечкиот столб, потиснатите емоции прснаа како врел гејзер и со својата топлина изгореа многу спомени.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Помина некое време, а таа го заборави!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Но тој, тој никако не научи да живее без неа! Секогаш се сеќаваше на убавата девојка која душа даваше за него, која му дозволуваше да чекори по нејзината гордост толку време и која му подари неизмерна љубов.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">И тој требаше да научи да живее со нејзините маани и да ја прифати целосно. Но предоцна ја сфати лекцијата, штетата беше сторена.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 264407, member: 3108"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Беа заедно, уживаа во блаженството на нивната љубов, но во текот на цела таа врска таа како да даваше секогаш повеќе дел од себе. Се трудеше да биде подобра за него, знаеше да премолчи кога тој ќе ги повреди нејзините чувства со некој неумесен коментар, а и знаеше да прогледа низ прсти кога тој ќе ја ставеше на второто или третото место на листата на неговите приоритети.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Таа го сакаше![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Го милуваше[/COLOR][/FONT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333], го бакнуваше и го сакаше со сето свое срце. Тој никогаш не беше целосно задоволен, но таа несебично вложуваше време и труд во оваа врска. Секогаш беше инцијаторот на заедничките активности, неретко прва го креваше белото знаме после кавгата, знаеше да премолчи кога сакаше да вреска, знаеше да прогледа низ прсти затоа што го љубеше. Тој за неа беше совршен, не му бараше маани, туку говореше наоколу за неговите доблести, во очите и блескаше сјајот кога велеше дека со него може да си замисли да го помине животот. Тој не ја ценеше! Таа за него никогаш не беше доволно добра, секогаш беше премногу слаба или премногу дебела, премногу комплицирана, бурна, на моменти напорна. Девојката по која мечтаеја половината од неговите пријатели тој ја имаше до себе, а никогаш не научи да ја цени. Се гледаше себе како да е над неа, но не затоа што навистина така беше туку затоа што таа му дозволи така да се постави. Можеше да има повеќе! Можеше да има многу помажествен и поугледен маж покрај себе од него, но таа уживаше во неговата несекојдневна убавина и тоа беше се што и е потребно. Така минуваше времето, тие уживаа заедно, но проблемите и неговата тврдоглавост ја дотуркаа до крај оваа врска. Црвената граница беше помината, а битката изгубена. Таа повеќе не можеше да биде носечкиот столб, потиснатите емоции прснаа како врел гејзер и со својата топлина изгореа многу спомени. Помина некое време, а таа го заборави! Но тој, тој никако не научи да живее без неа! Секогаш се сеќаваше на убавата девојка која душа даваше за него, која му дозволуваше да чекори по нејзината гордост толку време и која му подари неизмерна љубов. И тој требаше да научи да живее со нејзините маани и да ја прифати целосно. Но предоцна ја сфати лекцијата, штетата беше сторена.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom