Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mistery :)" data-source="post: 260753" data-attributes="member: 2578"><p>Сите мои постови, илјадници редови, мисли и зборови, СЕ беше за тебе.</p><p>Од срце исцедени...</p><p>Ако не успеаа да ти кажат што си ми ти, што ми беше ти, тогаш не вредат ни грош...сите мои постови напишани низ овие години.</p><p>Ако ја изгубија битката со оние што ти ги прати некој друг, препишани, копирани од youtube, илјадници пати прочитани, наспроти моите, само за тебе напишани, тогаш она што го мислев „љубов“ рѓа било. Некој друг чиј мирис не го знаеш, некој друг чиј поглед никогаш не почивал врз тебе, некој друг што не те знае и што не го знаеш, некој друг што нас наивно не уби! Ти си убиецот, а не тој.</p><p>Јас ти пратив парче од срцево преточено во збор. Некој ти прати инстант-песни пишани од друг.</p><p>Нема никој на овој свет што чекорел низ улиците на тоа северно-гермаско гратче, нема никој на овој свет што заспива под тие австриски неба, нема никој на овој свет што газел за тебе по оваа северна земја. Нема никој друг, само јас. Јас сонувам уште...а ти забораваш...</p><p>Љубовта што бара потсетување, не е љубов.</p><p>Оди и барај некој друг, или сети се сите места и сите градови и сите денови и сите ноќи, и сите аеродроми и сите соништа и сите јазици и сите градови... Сети се на сите минути броени до следната средба...СЕТИ СЕ НА НАС...</p><p>Не разбираш ниту еден мој стих, не прочита нити еден мој збор, не сонуваш ниту еден мој сон...</p><p><span style="color: #cc0000">Немам ниту една причина уште да те сакам, а сепак сум така луда по тебе.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mistery :), post: 260753, member: 2578"] Сите мои постови, илјадници редови, мисли и зборови, СЕ беше за тебе. Од срце исцедени... Ако не успеаа да ти кажат што си ми ти, што ми беше ти, тогаш не вредат ни грош...сите мои постови напишани низ овие години. Ако ја изгубија битката со оние што ти ги прати некој друг, препишани, копирани од youtube, илјадници пати прочитани, наспроти моите, само за тебе напишани, тогаш она што го мислев „љубов“ рѓа било. Некој друг чиј мирис не го знаеш, некој друг чиј поглед никогаш не почивал врз тебе, некој друг што не те знае и што не го знаеш, некој друг што нас наивно не уби! Ти си убиецот, а не тој. Јас ти пратив парче од срцево преточено во збор. Некој ти прати инстант-песни пишани од друг. Нема никој на овој свет што чекорел низ улиците на тоа северно-гермаско гратче, нема никој на овој свет што заспива под тие австриски неба, нема никој на овој свет што газел за тебе по оваа северна земја. Нема никој друг, само јас. Јас сонувам уште...а ти забораваш... Љубовта што бара потсетување, не е љубов. Оди и барај некој друг, или сети се сите места и сите градови и сите денови и сите ноќи, и сите аеродроми и сите соништа и сите јазици и сите градови... Сети се на сите минути броени до следната средба...СЕТИ СЕ НА НАС... Не разбираш ниту еден мој стих, не прочита нити еден мој збор, не сонуваш ниту еден мој сон... [COLOR=#cc0000]Немам ниту една причина уште да те сакам, а сепак сум така луда по тебе.[/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom