Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 256540" data-attributes="member: 3108"><p><span style="color: #666666"><span style="font-family: 'Muli'">-“ Извини летен Убавецу, дали би ми дозволил да те прашам едно речиси премногу ноншалантно прашање, кое што би сакала да го поставам на што посуптилен, префинет начин и пред се да ја затскријам мојата летна апатичност ? “</span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="font-family: 'Muli'">Не знам кое од прашањата да го упатам прво и да се именува како „едно“, и најверојатно би споила две-три во една реченица, од мојата чиста никогаш задоволена радозналост. Најпрво, би сакала да ми ветиш дека никогаш нема да ми го кажеш името, немам место за уште еден запишан, неуспешен обид. Можеби се прашуваш од каде го знам тоа претходно. Не го знам, едноставно, речиси сум сигурна дека јас и ти не можеме да отидеме подалеку од овие песоци, дека заедно нозете не можат да ни излезат од морските бранови, дека надвор од ова лето, мојата приказна е друга. Нема да се вклопиш.</span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="font-family: 'Muli'">Знаеш … јас не сум од оние што ја примаат љубовта како дрога, јас сум од оние што не можат да му одолеат само на старото, сигурно, добро познато задоволство, она што знае каде бара кога ја бара љубовта, неговата љубов.</span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="font-family: 'Muli'">Прашањето…- „ Можеш ли да се обидеш да стигнеш до неа без да ме допреш , да стоиш толку близу до мене така што ќе знаеш дека мирисам на тукушто расцутена роза, а да не го почувствуваш нејзиниот вкус, да ја бараш љубовта низ плажава, со мене … вечерва, и да се надеваш дека никогаш нема да ја најдеш ? “</span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="font-family: 'Muli'">Јас можам, всушност, тоа е мојата летна професија … а ти, треба да си луд за да го прифатиш овој сизифов труд.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 256540, member: 3108"] [COLOR=#666666][FONT=Muli]-“ Извини летен Убавецу, дали би ми дозволил да те прашам едно речиси премногу ноншалантно прашање, кое што би сакала да го поставам на што посуптилен, префинет начин и пред се да ја затскријам мојата летна апатичност ? “[/FONT][/COLOR] [COLOR=#666666][FONT=Muli]Не знам кое од прашањата да го упатам прво и да се именува како „едно“, и најверојатно би споила две-три во една реченица, од мојата чиста никогаш задоволена радозналост. Најпрво, би сакала да ми ветиш дека никогаш нема да ми го кажеш името, немам место за уште еден запишан, неуспешен обид. Можеби се прашуваш од каде го знам тоа претходно. Не го знам, едноставно, речиси сум сигурна дека јас и ти не можеме да отидеме подалеку од овие песоци, дека заедно нозете не можат да ни излезат од морските бранови, дека надвор од ова лето, мојата приказна е друга. Нема да се вклопиш.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#666666][FONT=Muli]Знаеш … јас не сум од оние што ја примаат љубовта како дрога, јас сум од оние што не можат да му одолеат само на старото, сигурно, добро познато задоволство, она што знае каде бара кога ја бара љубовта, неговата љубов.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#666666][FONT=Muli]Прашањето…- „ Можеш ли да се обидеш да стигнеш до неа без да ме допреш , да стоиш толку близу до мене така што ќе знаеш дека мирисам на тукушто расцутена роза, а да не го почувствуваш нејзиниот вкус, да ја бараш љубовта низ плажава, со мене … вечерва, и да се надеваш дека никогаш нема да ја најдеш ? “[/FONT][/COLOR] [COLOR=#666666][FONT=Muli]Јас можам, всушност, тоа е мојата летна професија … а ти, треба да си луд за да го прифатиш овој сизифов труд.[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom