Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 252567" data-attributes="member: 2070"><p>Мислам на тебе секој ден.Не можам да ја заборавам таа неодолива насмевка,па таа долга коса за која би умрел само уште еднаш да можам да ги заплеткам рацете во неа.Ама за тебе сето тоа е игра.Не те осудувам,да беа други околностите можеби и јас ќе уживав да имам повеќе време да те освојам.Но времето лета,а ти наскоро заминуваш.И којзнае кога ќе те видам пак.Како и да е,имавме интересна вечер пред некоја ден,нели?Ти тотално уживаше.Тоа можеше да се виде на твоето лице.А верувам и другарка ти не си помина лошо.Боже,како ме гледаше додека шепотете би си помислил дека и се свиѓам да не те знаев тебе. А моите пријатели мислат дека сум полн со негативна енергија после таа вечер и ме советуваат да те пуштам.А јас немам срце да го направам тоа.Знам дека сето тоа што го зборуват за тебе е лага,само барат начин да ме утешат дека ти не си вистинската.И самите знаат дека си идеална,не е можно на некој да не му се допаѓаш.Како и да е,се надевам дека ќе те видам барем во петок,да те испратам како што треба.Од друга страна може подобро е да заминеш без поздрав, зошто знам дека ако уште еднаш застанам пред тебе,нема да можам да те пуштам да одиш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 252567, member: 2070"] Мислам на тебе секој ден.Не можам да ја заборавам таа неодолива насмевка,па таа долга коса за која би умрел само уште еднаш да можам да ги заплеткам рацете во неа.Ама за тебе сето тоа е игра.Не те осудувам,да беа други околностите можеби и јас ќе уживав да имам повеќе време да те освојам.Но времето лета,а ти наскоро заминуваш.И којзнае кога ќе те видам пак.Како и да е,имавме интересна вечер пред некоја ден,нели?Ти тотално уживаше.Тоа можеше да се виде на твоето лице.А верувам и другарка ти не си помина лошо.Боже,како ме гледаше додека шепотете би си помислил дека и се свиѓам да не те знаев тебе. А моите пријатели мислат дека сум полн со негативна енергија после таа вечер и ме советуваат да те пуштам.А јас немам срце да го направам тоа.Знам дека сето тоа што го зборуват за тебе е лага,само барат начин да ме утешат дека ти не си вистинската.И самите знаат дека си идеална,не е можно на некој да не му се допаѓаш.Како и да е,се надевам дека ќе те видам барем во петок,да те испратам како што треба.Од друга страна може подобро е да заминеш без поздрав, зошто знам дека ако уште еднаш застанам пред тебе,нема да можам да те пуштам да одиш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom