Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 252029" data-attributes="member: 1768"><p>И после само јас сум можел чувствата да ги пренесам во зборови и да предизвикам трепет на твојата душа.</p><p>Знаеш ли што предизвика ти денес во мене?</p><p>Ги прочита ли зборовите во моите зеници? Ја виде ли гордоста која како вруток извираше од моето битие? Ги виде ли сите оние чувства кои денес не можев да ги пренесам со зборови?</p><p>Ако не ги виде, сега ќе ги кажам. Сега додека спиеш и ме оставаш да ја фаќам фрекфенцијата на тишината за да ја чистам болката.</p><p>Сега ќе ти раскажам дека секој милиметар од моето тело ти припаѓа тебе. Секој мој поглед несомнено го поседуваш ти.</p><p>Сега ќе ти кажам дека ако постоеше период во кој кукавички се сомневав во нас, денес сите тие сомнежи заминуваат во неповрат.</p><p>Не знам како можев, како успеав. Навистина не знам како можев да си дозволам да се сомневам во единствената личност која била со мене во сите мигови, и која наоѓала објаснување за моите постапки дури кога и јас самиот не сум пронаоѓал.</p><p>Прости ми што себичноста во овие изминати месеци ја извадив на површина, и не гледав што предизвикувам во тебе.</p><p>Прости ми што на момент заборавив дека ти си моето малечко девојченце, мојата инспирација и мојата потпора во секој аспект и поглед кон овој живот.</p><p>Прости ми што денес сето ова не го преточив во зборови, туку само немо те гледав и со сите сили на моето постоење се молев да ја слушнеш мојата тишина и да разбереш што чувствувам.</p><p>На крај...знаеш што? Знам дека ми прости. Дали знаеш зошто знам? Затоа што знам дека се’ уште си единствената личност што толку добро ги чита испишаните зборови на моето срце. Да... се’ уште знам дека си единствената личност што знае во потполност ја ислуша мојата тишина.</p><p>Ти благодарам мое малечко девојченце.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 252029, member: 1768"] И после само јас сум можел чувствата да ги пренесам во зборови и да предизвикам трепет на твојата душа. Знаеш ли што предизвика ти денес во мене? Ги прочита ли зборовите во моите зеници? Ја виде ли гордоста која како вруток извираше од моето битие? Ги виде ли сите оние чувства кои денес не можев да ги пренесам со зборови? Ако не ги виде, сега ќе ги кажам. Сега додека спиеш и ме оставаш да ја фаќам фрекфенцијата на тишината за да ја чистам болката. Сега ќе ти раскажам дека секој милиметар од моето тело ти припаѓа тебе. Секој мој поглед несомнено го поседуваш ти. Сега ќе ти кажам дека ако постоеше период во кој кукавички се сомневав во нас, денес сите тие сомнежи заминуваат во неповрат. Не знам како можев, како успеав. Навистина не знам како можев да си дозволам да се сомневам во единствената личност која била со мене во сите мигови, и која наоѓала објаснување за моите постапки дури кога и јас самиот не сум пронаоѓал. Прости ми што себичноста во овие изминати месеци ја извадив на површина, и не гледав што предизвикувам во тебе. Прости ми што на момент заборавив дека ти си моето малечко девојченце, мојата инспирација и мојата потпора во секој аспект и поглед кон овој живот. Прости ми што денес сето ова не го преточив во зборови, туку само немо те гледав и со сите сили на моето постоење се молев да ја слушнеш мојата тишина и да разбереш што чувствувам. На крај...знаеш што? Знам дека ми прости. Дали знаеш зошто знам? Затоа што знам дека се’ уште си единствената личност што толку добро ги чита испишаните зборови на моето срце. Да... се’ уште знам дека си единствената личност што знае во потполност ја ислуша мојата тишина. Ти благодарам мое малечко девојченце. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom