Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 247743" data-attributes="member: 956"><p>Не ја мразам јас неа. Неговата девојка. Само и завидувам. </p><p>Ја има најубавата насмевка само за неа. Ја добива неговата прегратка и ужива во неговите бакнежи.</p><p>Го гради својот свет со човекот кој во урнатини го остави мојот. Заедно битосуваат врз правот и ужасот во кој останав кога тој си замина.</p><p>И не ја мразам. Само ја гледам и се обидувам да сфатам што е таа толку поубава, попаметна или посебна. А што не бев јас?</p><p>И' ја набљудувам насмевката и навистина е прекрасна девојка. И веројатно нему му е посебна на посебен начин. Онака како што јас никогаш не му бев.</p><p>Зашто мене никогаш не ме посакуваше ниту почувствував дека некогаш сака да сум негова колку што горев да бидам.</p><p>Копнеев да бидам негова најмила, љубена... а сега тоа е таа.</p><p>Не ја мразам само се прашувам зошто не му беше доволна мојата љубов, не му бев доволна јас и она што му нудев. Се прашувам зошто дозволи да го љубам толку силно ако мислеше да ме пушти толку лесно.</p><p>Не, навистина не ја мразам, само очајно посакувам да сум на нејзино место...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 247743, member: 956"] Не ја мразам јас неа. Неговата девојка. Само и завидувам. Ја има најубавата насмевка само за неа. Ја добива неговата прегратка и ужива во неговите бакнежи. Го гради својот свет со човекот кој во урнатини го остави мојот. Заедно битосуваат врз правот и ужасот во кој останав кога тој си замина. И не ја мразам. Само ја гледам и се обидувам да сфатам што е таа толку поубава, попаметна или посебна. А што не бев јас? И' ја набљудувам насмевката и навистина е прекрасна девојка. И веројатно нему му е посебна на посебен начин. Онака како што јас никогаш не му бев. Зашто мене никогаш не ме посакуваше ниту почувствував дека некогаш сака да сум негова колку што горев да бидам. Копнеев да бидам негова најмила, љубена... а сега тоа е таа. Не ја мразам само се прашувам зошто не му беше доволна мојата љубов, не му бев доволна јас и она што му нудев. Се прашувам зошто дозволи да го љубам толку силно ако мислеше да ме пушти толку лесно. Не, навистина не ја мразам, само очајно посакувам да сум на нејзино место... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom