Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="AnGelgirl24" data-source="post: 244394" data-attributes="member: 3073"><p>Те сакам! Ми иде да вриснам, да го вриснам твоето име на цел глас! Кога те гледам, слушам... се што посакувам е да си тука, до мене... зашто е таков светов душо, зашто мора да е тајна и тој глас во мене којшто сака да врисне најгласно што може мора да го притискам и кријам во себе и да ме боли така, толку силно што дури и солзи тргнуваат и се тркалаат по моето лице, но дури и тие се тивки...и нив душо никој не смее да ги слушне, ниту види... Се ме притиска толку силно, толку боли... Работите никогаш не се такви какви што изгледаат...те сакам љубов моја...ти си најслатката личност која сум ја запознала во животот...те сакам...и како што ти ветив...ќе те чекам...и никогаш нема да те заборавам ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnGelgirl24, post: 244394, member: 3073"] Те сакам! Ми иде да вриснам, да го вриснам твоето име на цел глас! Кога те гледам, слушам... се што посакувам е да си тука, до мене... зашто е таков светов душо, зашто мора да е тајна и тој глас во мене којшто сака да врисне најгласно што може мора да го притискам и кријам во себе и да ме боли така, толку силно што дури и солзи тргнуваат и се тркалаат по моето лице, но дури и тие се тивки...и нив душо никој не смее да ги слушне, ниту види... Се ме притиска толку силно, толку боли... Работите никогаш не се такви какви што изгледаат...те сакам љубов моја...ти си најслатката личност која сум ја запознала во животот...те сакам...и како што ти ветив...ќе те чекам...и никогаш нема да те заборавам ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom