Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 241613" data-attributes="member: 3001"><p>Се појави како светлина и со брзина на светлината помина низ мојот живот.За миг почувствував дека сеуште живеам. Го обои секојдневието со розева боја и на ликот му даде насмевка. Оддеднаш катарза на чувства кои кој знае каде длабоко биле закопани, заборавени низ годините. Никој од нас немаше објаснување, само збунетост и искреност. Заспивав со созвездија, се будев со сончевина. Премногу убаво за да трае подолго. Преголемата светлина ги убива пеперугите, согоруваат.</p><p>Обајцата со голембагаж зад себе , а со многу малку простор. И ноќта стануваше ден, а денот предизвик. Сонот беше јаве, а јавето како во сон. Повторно ја правев истата грешка, премногу искреност и чувства ги плаши луѓето. Но, јас го имав заборавено тоа. Одамна се беше поминато и никогаш не помислував дека мене може да ми случи тоа.. Ниту бев спремна, ниту посакував. Кому било што да му објасниш, нема објаснување. Кому и да кажуваш, не постои искажување. Едноставно душите ни се бакнаа. </p><p>И тоа се случува во здодевното секојдневие.</p><p>Во молитвите на денот, во очајувањето на ноќта, се буди утрото,заглавена меѓу тага како планина и љубов како небо.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 241613, member: 3001"] Се појави како светлина и со брзина на светлината помина низ мојот живот.За миг почувствував дека сеуште живеам. Го обои секојдневието со розева боја и на ликот му даде насмевка. Оддеднаш катарза на чувства кои кој знае каде длабоко биле закопани, заборавени низ годините. Никој од нас немаше објаснување, само збунетост и искреност. Заспивав со созвездија, се будев со сончевина. Премногу убаво за да трае подолго. Преголемата светлина ги убива пеперугите, согоруваат. Обајцата со голембагаж зад себе , а со многу малку простор. И ноќта стануваше ден, а денот предизвик. Сонот беше јаве, а јавето како во сон. Повторно ја правев истата грешка, премногу искреност и чувства ги плаши луѓето. Но, јас го имав заборавено тоа. Одамна се беше поминато и никогаш не помислував дека мене може да ми случи тоа.. Ниту бев спремна, ниту посакував. Кому било што да му објасниш, нема објаснување. Кому и да кажуваш, не постои искажување. Едноставно душите ни се бакнаа. И тоа се случува во здодевното секојдневие. Во молитвите на денот, во очајувањето на ноќта, се буди утрото,заглавена меѓу тага како планина и љубов како небо. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom