Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Photographer" data-source="post: 240528" data-attributes="member: 449"><p>Сакам да ти кажам....до мојата најмила <a href="http://forum.crnobelo.com/members/crvenkapa.2404/">crvenkapa</a>...Најтешкиот период од животот ми беше токму тој со тебе и незнам зошто ти пишувам тогаш кога не треба и тогаш кога е забрането,незнам дали тоа алкохолот зборува или ова сум најискрениот јас. Покрај сите лоши работи кои се случија помеѓу нас , јас сепак имам храброст да признам дека навистина Те Сакам и мислам дека тоа е онаа вистинска љубов, незнам зошто толку многу боли. И баш тогаш кога несакам да те видам, баш тогаш ке налетам на тебе сосема случајно, баш тогаш ке ми ја заебиш цела вечер...Ке бидам искрен, неможам да престанам да мислам на тебе, неможам никако ни за момент да те заборавам, со помислата на тебе заспивам, со неа и се разбудувам. Секој проклет е**н ден е истата приказна. Зошто едноставно не престани Се. До кога вака? Сакам да те имам и секогаш да си моја, но тоа едноставно е невозможно, а баш тоа невозможно и недостижно секогаш е најслатко. Најкриво од се ми е, што се врати кај бедникот кој го остави за мене...ама одсекогаш знаев дека твојот инает е дури поголем и од мојот....Ти посакувам да си најсреќна на свет, иако знам дека никогаш нема да бидиш, а за мене, барем да сакам некоја друга, половина од тоа што те сакам тебе, можеби таа ке ме разбери...ке дојде ден кога ке се види кој е кој и каков е, времето ке покажи...Во овој живот и во сите предходни најубавото што ми се случило си ти!...а овој Живот ли е, Без тебе?!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Photographer, post: 240528, member: 449"] Сакам да ти кажам....до мојата најмила [URL='http://forum.crnobelo.com/members/crvenkapa.2404/']crvenkapa[/URL]...Најтешкиот период од животот ми беше токму тој со тебе и незнам зошто ти пишувам тогаш кога не треба и тогаш кога е забрането,незнам дали тоа алкохолот зборува или ова сум најискрениот јас. Покрај сите лоши работи кои се случија помеѓу нас , јас сепак имам храброст да признам дека навистина Те Сакам и мислам дека тоа е онаа вистинска љубов, незнам зошто толку многу боли. И баш тогаш кога несакам да те видам, баш тогаш ке налетам на тебе сосема случајно, баш тогаш ке ми ја заебиш цела вечер...Ке бидам искрен, неможам да престанам да мислам на тебе, неможам никако ни за момент да те заборавам, со помислата на тебе заспивам, со неа и се разбудувам. Секој проклет е**н ден е истата приказна. Зошто едноставно не престани Се. До кога вака? Сакам да те имам и секогаш да си моја, но тоа едноставно е невозможно, а баш тоа невозможно и недостижно секогаш е најслатко. Најкриво од се ми е, што се врати кај бедникот кој го остави за мене...ама одсекогаш знаев дека твојот инает е дури поголем и од мојот....Ти посакувам да си најсреќна на свет, иако знам дека никогаш нема да бидиш, а за мене, барем да сакам некоја друга, половина од тоа што те сакам тебе, можеби таа ке ме разбери...ке дојде ден кога ке се види кој е кој и каков е, времето ке покажи...Во овој живот и во сите предходни најубавото што ми се случило си ти!...а овој Живот ли е, Без тебе?! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom