Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 234417" data-attributes="member: 956"><p>Сакам да ти раскажам нешто љубов моја...</p><p>Истиот тој ветер дувна денес па ми донесе некои стари спомени од нашето време.</p><p>Треперливо седиме на скалите со телата свртени еден кон друг. Не зборуваме. Само молчиме и се гледаме смеејќи се. Мојата дланка е силно склопчена во твојата, главата ми е навалена на твоето рамо така што лесно можам да го слушнам биењето на твоето срце. Бие, веројанто посилно и повозбудено и од моето.</p><p>Уживам во спокој кој го дозволува градскиот парк навечер и се обидувам да го впијам секој мирис, да ја насликам секоја слика и да го задржам секое чувство.</p><p></p><p>Ветерот дувнува малку посилно па косата ми се виори низ лицето... се смеам, а ти со слободната рака ги тргаш прамените кои залутаа. Потоа, ме прегрнуваш и нежно ги доближуваш своите усни до моите. Го чувствуувам твојот сладок здив и ги затворам очите. Наредниот момент твоите меки усни се на моите и остануваат така се додека нивниот вкус не остана врежан во моите сеќавања засекогаш. Ме бакнуваш повторно, те бакнувам уште безброј пати, но ни еден бакнеж не е толку магичен и незаборавен колку нашиот прв...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 234417, member: 956"] Сакам да ти раскажам нешто љубов моја... Истиот тој ветер дувна денес па ми донесе некои стари спомени од нашето време. Треперливо седиме на скалите со телата свртени еден кон друг. Не зборуваме. Само молчиме и се гледаме смеејќи се. Мојата дланка е силно склопчена во твојата, главата ми е навалена на твоето рамо така што лесно можам да го слушнам биењето на твоето срце. Бие, веројанто посилно и повозбудено и од моето. Уживам во спокој кој го дозволува градскиот парк навечер и се обидувам да го впијам секој мирис, да ја насликам секоја слика и да го задржам секое чувство. Ветерот дувнува малку посилно па косата ми се виори низ лицето... се смеам, а ти со слободната рака ги тргаш прамените кои залутаа. Потоа, ме прегрнуваш и нежно ги доближуваш своите усни до моите. Го чувствуувам твојот сладок здив и ги затворам очите. Наредниот момент твоите меки усни се на моите и остануваат така се додека нивниот вкус не остана врежан во моите сеќавања засекогаш. Ме бакнуваш повторно, те бакнувам уште безброј пати, но ни еден бакнеж не е толку магичен и незаборавен колку нашиот прв... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom