Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Trajche" data-source="post: 229799" data-attributes="member: 50"><p>Прв мој пост на темава, ама морам да се искажам, мислам дека ќе ми олесни...</p><p>Половина година јас и мој другар се посветивме на градење кариера тој во еден правец јас во друг, работиме на себе секој ден се надоградуваме, едуцираме, применуваме, шириме позитивна енергија околу нас(ова од други го кажуваат) АМА, пола година кога си збориме сеа немаме фатено девојка и двајцата, според нас е тоа малку подолг период да не кажам ко да постиме да му се невиди, правиме муабети со други зошто е тоа така, поголемиот дел ни рекоа дека женските немаат доволно самодоверба да ни пријдат колку е тоа точно не знам, друго и демек не сме отварале простор и као да сме биле издигнати...ХМ?! Се чудам на моменти,а ипак немам доволно време да размислувам на таа тема, сепак ми фали овие 6 месеци да имало некоја сродна душа да ме поддржува до сега, не дека се жалам и не дека е многу лошо, ама ПОДРУГО ќе БЕШЕ!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trajche, post: 229799, member: 50"] Прв мој пост на темава, ама морам да се искажам, мислам дека ќе ми олесни... Половина година јас и мој другар се посветивме на градење кариера тој во еден правец јас во друг, работиме на себе секој ден се надоградуваме, едуцираме, применуваме, шириме позитивна енергија околу нас(ова од други го кажуваат) АМА, пола година кога си збориме сеа немаме фатено девојка и двајцата, според нас е тоа малку подолг период да не кажам ко да постиме да му се невиди, правиме муабети со други зошто е тоа така, поголемиот дел ни рекоа дека женските немаат доволно самодоверба да ни пријдат колку е тоа точно не знам, друго и демек не сме отварале простор и као да сме биле издигнати...ХМ?! Се чудам на моменти,а ипак немам доволно време да размислувам на таа тема, сепак ми фали овие 6 месеци да имало некоја сродна душа да ме поддржува до сега, не дека се жалам и не дека е многу лошо, ама ПОДРУГО ќе БЕШЕ! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom