Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Just Perfect" data-source="post: 229540" data-attributes="member: 2729"><p>Што замислуваш дека си?</p><p>Зарем смееш туку така да се вратиш во мојот живот?</p><p>Кој ти го дал тоа право вака да ме измачуваш??</p><p>Не верував дека некогаш ќе ми се случи ова.Јас сум силна..не можеш туку така да се прошеташ во моето срце... </p><p>Не смееш да ме убиваш...</p><p>Вчера се чувствував како да ме прегазил воз..потполно збунето...изгубено...</p><p>Тоа го нема кај мене...</p><p>Кој ти дава право да ме направиш слаба?</p><p>Дури и за мене е ова премногу...</p><p>Мислам дека моето срце не е способно да преживее толкава среќа...</p><p>Сигурно ќе има нешто за возврат...но,што?</p><p>Пак ли се да се урне...Пак ли да излеземе идиоти и двајцата само поради нашата преголема гордост?</p><p>Не ми е јасно навистина... </p><p>Зарем смееш да дојдеш туку така и да кажеш дека сум се за што од секогаш си сонувал,,не знаејќи дека истото се однесува и за тебе??</p><p>Зарем смееш?</p><p>Мислам дека ќе полудам... не знам што ќе биде денес...рече дека се ќе ми биде јасно...а што поточно?</p><p>Овој пат ти ли ќе избегаш?</p><p>Раната е сеуште отворена... се надевам нема така да ми вратиш.... се надевам дека овој пат јас грешам...</p><p>Реков дека ќе бидам силна .... но ти ме победуваш... </p><p>Ти реков вчера дека овој пат нема да те пуштам...</p><p>Дека ќе бидам тука за тебе...</p><p>Дали ќе бидеш и ти за мене??</p><p>Неизвесноста ме убива душо...се гушам во солзиве...сонувам ли?</p><p>Ќе останеш ли??</p><p>Немој да ме повредиш те молам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Just Perfect, post: 229540, member: 2729"] Што замислуваш дека си? Зарем смееш туку така да се вратиш во мојот живот? Кој ти го дал тоа право вака да ме измачуваш?? Не верував дека некогаш ќе ми се случи ова.Јас сум силна..не можеш туку така да се прошеташ во моето срце... Не смееш да ме убиваш... Вчера се чувствував како да ме прегазил воз..потполно збунето...изгубено... Тоа го нема кај мене... Кој ти дава право да ме направиш слаба? Дури и за мене е ова премногу... Мислам дека моето срце не е способно да преживее толкава среќа... Сигурно ќе има нешто за возврат...но,што? Пак ли се да се урне...Пак ли да излеземе идиоти и двајцата само поради нашата преголема гордост? Не ми е јасно навистина... Зарем смееш да дојдеш туку така и да кажеш дека сум се за што од секогаш си сонувал,,не знаејќи дека истото се однесува и за тебе?? Зарем смееш? Мислам дека ќе полудам... не знам што ќе биде денес...рече дека се ќе ми биде јасно...а што поточно? Овој пат ти ли ќе избегаш? Раната е сеуште отворена... се надевам нема така да ми вратиш.... се надевам дека овој пат јас грешам... Реков дека ќе бидам силна .... но ти ме победуваш... Ти реков вчера дека овој пат нема да те пуштам... Дека ќе бидам тука за тебе... Дали ќе бидеш и ти за мене?? Неизвесноста ме убива душо...се гушам во солзиве...сонувам ли? Ќе останеш ли?? Немој да ме повредиш те молам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom