Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 221030" data-attributes="member: 956"><p>Досадна сум си и на себе веќе. Досадна од истите чувства и мисли.</p><p>Но се обидувам љубов моја, се обидувам да продолжам понатака, сретнувам нови луѓе, излегувам и знаеш што?</p><p>Секаде те барам тебе. Колку и да се обидувам сепак кај секого барам нешто твое.. насмевката, погледот, дланката ... и ниеден не си ти, ниеден нема ништо твое...</p><p>Знам, еден ден, ќе најдам некој кој ќе добие шанса да ме сака, жал ми е што, тој некој никогаш нема да почувствува како е да го сакам со сето срце...</p><p>дел, дел секогаш ќе ти припаѓа тебе...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 221030, member: 956"] Досадна сум си и на себе веќе. Досадна од истите чувства и мисли. Но се обидувам љубов моја, се обидувам да продолжам понатака, сретнувам нови луѓе, излегувам и знаеш што? Секаде те барам тебе. Колку и да се обидувам сепак кај секого барам нешто твое.. насмевката, погледот, дланката ... и ниеден не си ти, ниеден нема ништо твое... Знам, еден ден, ќе најдам некој кој ќе добие шанса да ме сака, жал ми е што, тој некој никогаш нема да почувствува како е да го сакам со сето срце... дел, дел секогаш ќе ти припаѓа тебе... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom