Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 220073" data-attributes="member: 1970"><p>Ноќта е таа која ме носи кон тебе.</p><p>Ноќта е таа која ме гуши..</p><p>Во ноќта те барам.....</p><p>твојот лик, твојот глас....тебе..</p><p>Посакувам, се да беше поинаку..</p><p>Посакувам да те запознаев надвор од сите представи на реалноста.</p><p>Надвор од репрезантацијата на правилното и погрешното, </p><p>таму во празното поле,</p><p>посакувам таму да те запознаев.</p><p>Фантазијата е таа која ми овозможува да сум со тебе.. но не е доволно, сакам да те допрам, да те гушнам, да се изгубам во тебе..</p><p>Зошто баш ти? </p><p>Зошто баш вака?</p><p>Зошто баш сега?</p><p>Зошто немам право да се налутам ако постои некоја друга?</p><p>Зошто немам право да кажам дека си мој?</p><p>Останува само да те сакам безусловно, без почеток и крај..</p><p>Без очекувања, без граници, без ветувања.</p><p>Болна е ноќта, ме води кон тебе..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 220073, member: 1970"] Ноќта е таа која ме носи кон тебе. Ноќта е таа која ме гуши.. Во ноќта те барам..... твојот лик, твојот глас....тебе.. Посакувам, се да беше поинаку.. Посакувам да те запознаев надвор од сите представи на реалноста. Надвор од репрезантацијата на правилното и погрешното, таму во празното поле, посакувам таму да те запознаев. Фантазијата е таа која ми овозможува да сум со тебе.. но не е доволно, сакам да те допрам, да те гушнам, да се изгубам во тебе.. Зошто баш ти? Зошто баш вака? Зошто баш сега? Зошто немам право да се налутам ако постои некоја друга? Зошто немам право да кажам дека си мој? Останува само да те сакам безусловно, без почеток и крај.. Без очекувања, без граници, без ветувања. Болна е ноќта, ме води кон тебе.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom