Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 210881" data-attributes="member: 193"><p>Никогаш не очекував нешто вакво од тебе.Толку голема грижа, толку големо разбирање кон мене немал никој па дури ни моите стари.Иако се гледаме се поретко и поретко, конкретно 3 пати месецов кога ќе те видам очекувам да кукаш и да се жалиш како нешто ти фали немаш внимание и слично.Напротив ми се фрлаш во прегратки и не ме пушташ да дишам.Не ни ме прашуваш што и како стојам со работата.ЕДноставно го искористуваш секој миг со мене.</p><p>Ти немаш поим колку мене тоа ми значи и колку добро ми доаѓа таа пауза после напорна работа.</p><p>До некаде слатко ми е и тоа што ми враќаш подароци, иако прстенчето стварно сум ги бирал 3 дена и сум бегал од работа за да го купам.Со тоа ми кажа дека не ти е битно материјалното туку сум ти битен јас.</p><p>Или сето ова е лага.</p><p>А и да е лага, нека трае колку што може подолго.</p><p>Убаво ми е со тебе.Пукни гомце.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 210881, member: 193"] Никогаш не очекував нешто вакво од тебе.Толку голема грижа, толку големо разбирање кон мене немал никој па дури ни моите стари.Иако се гледаме се поретко и поретко, конкретно 3 пати месецов кога ќе те видам очекувам да кукаш и да се жалиш како нешто ти фали немаш внимание и слично.Напротив ми се фрлаш во прегратки и не ме пушташ да дишам.Не ни ме прашуваш што и како стојам со работата.ЕДноставно го искористуваш секој миг со мене. Ти немаш поим колку мене тоа ми значи и колку добро ми доаѓа таа пауза после напорна работа. До некаде слатко ми е и тоа што ми враќаш подароци, иако прстенчето стварно сум ги бирал 3 дена и сум бегал од работа за да го купам.Со тоа ми кажа дека не ти е битно материјалното туку сум ти битен јас. Или сето ова е лага. А и да е лага, нека трае колку што може подолго. Убаво ми е со тебе.Пукни гомце. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom