Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Redhead" data-source="post: 176287" data-attributes="member: 452"><p>[media=youtube]MsoRSI7ei4E[/media]</p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">Told myself that you were right for me, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">But felt so lonely in your company, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">You can get addicted to a certain kind of sadness, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">But I'll admit that I was glad that it was over. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">And that now we're nothing, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">And I don't even need your love, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">Now and then I think of all the times you screwed me over </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">But had me believing it was always something that I'd done </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">And I don't wanna live that way </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">Reading into every word you say </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">You said that you could let it go </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know... </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #474747">Now you're just somebody that I used to know.............</span></span></span></p><p></p><p>Знаеш колку пати од бес, сакав да пишам многу работи, ама инатот не ми даваше.</p><p>Ех кога ќе ми текне, во живот не сум се каела за никого, ама за тебе да.</p><p>За тебе секогаш ќе се каам.</p><p>Мило ми е што заврши се, не знаеш колку.</p><p>Побездушен човек од тебе немам сретнато.</p><p>Посуров.</p><p>Се трудам тука да склопам нешто за да ти го доловам бесот што го чувствувам, ама не можам, нема доволно зборови.</p><p>Не тагувам по тебе, туку по себе.</p><p>Не можам да се пронајдам , ни да се препознаам.</p><p>Порано можев да ги препознаам таквите како тебе, ама ти толку вешто глумиш.</p><p>Човек да ти подзавиди.</p><p>Ми зема некој дел, а и јас ти дозволив.</p><p>Зошто ли ти се предадов, не ми е јасно зошто?!</p><p>Отупев од болка веќе, секое сетило ми е мртво.</p><p>Се чувствувам празно, вака никогаш не ми било.</p><p>Ама еве со тек на времето ми олеснува.</p><p>Верувај да.</p><p>Никогаш повеќе.</p><p>Никогаш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Redhead, post: 176287, member: 452"] [media=youtube]MsoRSI7ei4E[/media] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]Told myself that you were right for me, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]But felt so lonely in your company, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]You can get addicted to a certain kind of sadness, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]But I'll admit that I was glad that it was over. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]And that now we're nothing, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]And I don't even need your love, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]Now and then I think of all the times you screwed me over [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]But had me believing it was always something that I'd done [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]And I don't wanna live that way [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]Reading into every word you say [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]You said that you could let it go [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know... [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Times New Roman][COLOR=#474747]Now you're just somebody that I used to know.............[/COLOR][/FONT][/SIZE] Знаеш колку пати од бес, сакав да пишам многу работи, ама инатот не ми даваше. Ех кога ќе ми текне, во живот не сум се каела за никого, ама за тебе да. За тебе секогаш ќе се каам. Мило ми е што заврши се, не знаеш колку. Побездушен човек од тебе немам сретнато. Посуров. Се трудам тука да склопам нешто за да ти го доловам бесот што го чувствувам, ама не можам, нема доволно зборови. Не тагувам по тебе, туку по себе. Не можам да се пронајдам , ни да се препознаам. Порано можев да ги препознаам таквите како тебе, ама ти толку вешто глумиш. Човек да ти подзавиди. Ми зема некој дел, а и јас ти дозволив. Зошто ли ти се предадов, не ми е јасно зошто?! Отупев од болка веќе, секое сетило ми е мртво. Се чувствувам празно, вака никогаш не ми било. Ама еве со тек на времето ми олеснува. Верувај да. Никогаш повеќе. Никогаш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom