Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 172085" data-attributes="member: 956"><p>Секогаш наоѓам по некоја лага, по некоја надеж завиткана во крпче, наоѓам по некоја илузија, мечта за таму да ја лекувам раната.</p><p>Повеќе не ме боли тоа што сум сама, се навикнав знаеш, единствено ме боли тоа што сум без тебе. </p><p>Ме распарува твоето отсуство. Тука е, големо колку сивилото на една бездна, голема празнина која свесно ме проголтува.</p><p>Го барам твојот поглед во погледот на некои други и копнеам да ја најдам твојата насмевка во нечија друга... но никаде не ја наоѓам. </p><p>Боли кога помислувам...</p><p>Никогаш, никогаш нема да се вратиш.</p><p>Тие што си одат пакувајќи ја секоја трошка иднина во голем куфер никогаш не се враќаат.</p><p>Тие како како тебе, купуваат билет во еден правец и се качуваат во возот кој засекогаш кажува збогум.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 172085, member: 956"] Секогаш наоѓам по некоја лага, по некоја надеж завиткана во крпче, наоѓам по некоја илузија, мечта за таму да ја лекувам раната. Повеќе не ме боли тоа што сум сама, се навикнав знаеш, единствено ме боли тоа што сум без тебе. Ме распарува твоето отсуство. Тука е, големо колку сивилото на една бездна, голема празнина која свесно ме проголтува. Го барам твојот поглед во погледот на некои други и копнеам да ја најдам твојата насмевка во нечија друга... но никаде не ја наоѓам. Боли кога помислувам... Никогаш, никогаш нема да се вратиш. Тие што си одат пакувајќи ја секоја трошка иднина во голем куфер никогаш не се враќаат. Тие како како тебе, купуваат билет во еден правец и се качуваат во возот кој засекогаш кажува збогум. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom