Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 167346" data-attributes="member: 2082"><p>зошто едноставно дозволуваш минатото да те обземе и да владее со тебе?</p><p>зошто неможеш да се препуштиш на сегашноста и на она што во моментов те исполнува...</p><p>ми викаш, ти не си истата...како да бидам кажими?кога секој еден момент поминат заедно со мене</p><p>ти го користиш за да ми зборуваш за минатото и да ме враќаш во некои моменти кои сакам засекогаш да ги избришам..</p><p>зошто ми го правиш тоа?...сакам да допрам до тебе, сакам да бидам истата мила девојка која знаеше да ти се пикне под кожа</p><p>но сега некако се тоа ми изгледа невозможно, ти не ми дозволуваш..ме одбиваш, ме туркаш од себе..а тоа ме боли</p><p></p><p>сакам да ти кажам да почнеш да ја живееш сегашноста и да уживаш во сите нови и убави моменти</p><p>што ти ги пружува животов..зошто утре касно ќе ти биде кога ќе се сетиш дека поради некои неважни работи од минатото,</p><p>си ја изгубил целата иднина со мене!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 167346, member: 2082"] зошто едноставно дозволуваш минатото да те обземе и да владее со тебе? зошто неможеш да се препуштиш на сегашноста и на она што во моментов те исполнува... ми викаш, ти не си истата...како да бидам кажими?кога секој еден момент поминат заедно со мене ти го користиш за да ми зборуваш за минатото и да ме враќаш во некои моменти кои сакам засекогаш да ги избришам.. зошто ми го правиш тоа?...сакам да допрам до тебе, сакам да бидам истата мила девојка која знаеше да ти се пикне под кожа но сега некако се тоа ми изгледа невозможно, ти не ми дозволуваш..ме одбиваш, ме туркаш од себе..а тоа ме боли сакам да ти кажам да почнеш да ја живееш сегашноста и да уживаш во сите нови и убави моменти што ти ги пружува животов..зошто утре касно ќе ти биде кога ќе се сетиш дека поради некои неважни работи од минатото, си ја изгубил целата иднина со мене! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom