Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 165874" data-attributes="member: 1970"><p>го превземам текстов од My Immortal-Evanesense</p><p>затоа што точно тоа сакам да го кажам во моментов...</p><p></p><p>Толку ми е жал да бидам овде,</p><p>потисната од сите мои детски стравови,</p><p>и ако мора да одиш,посакувам само</p><p>да отидеш..</p><p>твојата присутност е сеуште тука,</p><p>и не ме остава на мира,</p><p>овие рани изгледа дека нема да зараснат,</p><p>оваа болка е едноставно превистинска</p><p>тоа не се брише така едноставно со времето..</p><p>кога плачеше ти ги бришев солзите,</p><p>кога вриштеше ги бркав твоите стравови</p><p>ја држев твојата рака сиве овие години..</p><p>Сеуште посдуваш се од мене..</p><p>Секогаш ме заробуваше со своето светло,и еве сега сум сврзана</p><p>со тој после тебе останат живот..</p><p>Твоето лице ги следи моите стари сништа,</p><p>твојот глас ги гони сите мои мисли..</p><p>овие рани изгледа нема да зараснат..</p><p>Толку често пробував да се уе убедат дека си отишол,и не постоиш</p><p>и иако си тука покрај мене,</p><p>се чувствувам сама...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 165874, member: 1970"] го превземам текстов од My Immortal-Evanesense затоа што точно тоа сакам да го кажам во моментов... Толку ми е жал да бидам овде, потисната од сите мои детски стравови, и ако мора да одиш,посакувам само да отидеш.. твојата присутност е сеуште тука, и не ме остава на мира, овие рани изгледа дека нема да зараснат, оваа болка е едноставно превистинска тоа не се брише така едноставно со времето.. кога плачеше ти ги бришев солзите, кога вриштеше ги бркав твоите стравови ја држев твојата рака сиве овие години.. Сеуште посдуваш се од мене.. Секогаш ме заробуваше со своето светло,и еве сега сум сврзана со тој после тебе останат живот.. Твоето лице ги следи моите стари сништа, твојот глас ги гони сите мои мисли.. овие рани изгледа нема да зараснат.. Толку често пробував да се уе убедат дека си отишол,и не постоиш и иако си тука покрај мене, се чувствувам сама... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom