Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 159024" data-attributes="member: 229"><p>Не знам зашто пишувам во тема насловена љубовна исповедувачница, ама веројатно најсоодветно е тука.</p><p>Почнуваш да ме нервираш веќе.</p><p>Таман те снема, мислам си се опаметил и си се откачил, ти ми никнуваш од нигде сред улица и ме влечеш за ракав ко циганче што бара 5 денари. Па, 23 годишен си бре, не си малолетен па да се глупираш така.</p><p>Јас сфаќам дека против чувства не се оди, ама под овие околности, треба малку да си ја проклатиш таа лејката или барем остај го девојчето, не ја лажи така, не и’ симнувај светови, не е фер спрема неа! Не, не, твоиве не се ни чувства, твоево е алчност, ти се може бе, ти се сака, ти здосадило, па ај ќе си правиме екскурзии. Пф, да бев само јас “саканата“, туку те знам како дишеш. Ај ќе пробаме со неколку, па која е доволно будала да наседне и да се деградира себе, ќе се нафати. Идиотикус.</p><p>Што трескаш човеку? Не сакам да се добива погрешен впечаток, па дури да ме додава девојчето секаде и да гледа глупости и слики направени години пред воопшто да се запознаете. Да, затоа избришав профил. Не, несакам да ми се јавиш.</p><p>Уште помалку сакам пак да бидам втора опција. Види види ти што си бил мушкарчина ипол. Браво.</p><p>Јас не сум ти од МИК Св.Николе, па ем да летам, ем да се јадам. Не паѓам одамна на такви финти и квази машкост.</p><p>Зошто, за жал, или за среќа, сум била и на нејзино место и знам, а и не ми требаат додатни, беспотребни нервози.</p><p>Опамети се. Смешни и патетични ти се сите изговори, а во истите нема ни М од машко, може само М како мудоња.</p><p>Пријатно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 159024, member: 229"] Не знам зашто пишувам во тема насловена љубовна исповедувачница, ама веројатно најсоодветно е тука. Почнуваш да ме нервираш веќе. Таман те снема, мислам си се опаметил и си се откачил, ти ми никнуваш од нигде сред улица и ме влечеш за ракав ко циганче што бара 5 денари. Па, 23 годишен си бре, не си малолетен па да се глупираш така. Јас сфаќам дека против чувства не се оди, ама под овие околности, треба малку да си ја проклатиш таа лејката или барем остај го девојчето, не ја лажи така, не и’ симнувај светови, не е фер спрема неа! Не, не, твоиве не се ни чувства, твоево е алчност, ти се може бе, ти се сака, ти здосадило, па ај ќе си правиме екскурзии. Пф, да бев само јас “саканата“, туку те знам како дишеш. Ај ќе пробаме со неколку, па која е доволно будала да наседне и да се деградира себе, ќе се нафати. Идиотикус. Што трескаш човеку? Не сакам да се добива погрешен впечаток, па дури да ме додава девојчето секаде и да гледа глупости и слики направени години пред воопшто да се запознаете. Да, затоа избришав профил. Не, несакам да ми се јавиш. Уште помалку сакам пак да бидам втора опција. Види види ти што си бил мушкарчина ипол. Браво. Јас не сум ти од МИК Св.Николе, па ем да летам, ем да се јадам. Не паѓам одамна на такви финти и квази машкост. Зошто, за жал, или за среќа, сум била и на нејзино место и знам, а и не ми требаат додатни, беспотребни нервози. Опамети се. Смешни и патетични ти се сите изговори, а во истите нема ни М од машко, може само М како мудоња. Пријатно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom