Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 153118" data-attributes="member: 1553"><p>Не можам да чекам, ми недостига се твое.... насмевката, тој продорен поглед со кој толку лесно ме читаш, твоите зелени очи, твојата црна коса, начинот на кој одиш, насмевката, твоите шеги, пораките во 3 часот наутро, заедничкиот доручек кај бате ивче, кадешто првпат те забележав, твоите усни - меки и неодоливи, сите мали и глупави причини поради кои доцнев на часови заради тебе... Сакам да си тука до мене, или барем да останев засекогаш во тој момент кога последен пат бевме заедно. </p><p></p><p>Ништо не е како што беше, никој не е како што беше. Се се` менува, ништо не е исто...никој не е ист... не сум таа што бев порано... И се поради тебе. Се сменив поради тебе...на подобро.. И се што сакам да ти кажам е... Спремна сум, понеси ме на крилјата и да летаме... Да одлетаме некаде далеку оттука, кадешто никој нема да не види.... Таму е нашата среќа...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 153118, member: 1553"] Не можам да чекам, ми недостига се твое.... насмевката, тој продорен поглед со кој толку лесно ме читаш, твоите зелени очи, твојата црна коса, начинот на кој одиш, насмевката, твоите шеги, пораките во 3 часот наутро, заедничкиот доручек кај бате ивче, кадешто првпат те забележав, твоите усни - меки и неодоливи, сите мали и глупави причини поради кои доцнев на часови заради тебе... Сакам да си тука до мене, или барем да останев засекогаш во тој момент кога последен пат бевме заедно. Ништо не е како што беше, никој не е како што беше. Се се` менува, ништо не е исто...никој не е ист... не сум таа што бев порано... И се поради тебе. Се сменив поради тебе...на подобро.. И се што сакам да ти кажам е... Спремна сум, понеси ме на крилјата и да летаме... Да одлетаме некаде далеку оттука, кадешто никој нема да не види.... Таму е нашата среќа... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom