Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 149912" data-attributes="member: 621"><p>Сакам да ти кажам... Не, во блиска иднина не верувам дека повторно ќе се заљубам. Познавајќи се себе си ова ќе трае кај мене доооолго доолго, а ти во меѓувреме можеш да ги одрекуваш и негираш моите чувства кон тебе. Можеш да ме сметаш за незрело деРиште кое е само во некој си занес...сметај ме за таков слободно. Копнеам по она време кое го минувавме заедно и кога можев да кажам дека се чувствував слободен, радосен и полн со фантазија. Се враќаат темнините во мене. Некогаш успевав да ги победам и да ги однесам далеку од мене затоа што сакав ти да си ѕвездата која ме осветлува. Некогаш ми велеше дека не сакаш да се случува тоа...еве се случува, но мислам дека тоа ништо не ти значи. Некогаш ми велеше дека кога и да треба ќе бидеш тука за мене, да си поразговараме, да си поприкажеме, да си помогнеме во нешто ако можеме... Не, не си тука кога ми требаш. Те нема додека си ми потребна. Гладен сум, гладен за твоето присуство во мојот живот, а ти продолжи си да го правиш она што сега го правиш.</p><p></p><p>Повеќе нема да ти пишам затоа што се чувствувам ко да сум ти досаден и ко да те замарам. Сега јас велам дека ќе бидам секогаш достапен за тебе, за што и да треба. Иако ништо не ти значи, те љубам и ко мало детенце чекав да ми заѕвони мобилниот и да прочитам барем збор од тебе. Залудно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 149912, member: 621"] Сакам да ти кажам... Не, во блиска иднина не верувам дека повторно ќе се заљубам. Познавајќи се себе си ова ќе трае кај мене доооолго доолго, а ти во меѓувреме можеш да ги одрекуваш и негираш моите чувства кон тебе. Можеш да ме сметаш за незрело деРиште кое е само во некој си занес...сметај ме за таков слободно. Копнеам по она време кое го минувавме заедно и кога можев да кажам дека се чувствував слободен, радосен и полн со фантазија. Се враќаат темнините во мене. Некогаш успевав да ги победам и да ги однесам далеку од мене затоа што сакав ти да си ѕвездата која ме осветлува. Некогаш ми велеше дека не сакаш да се случува тоа...еве се случува, но мислам дека тоа ништо не ти значи. Некогаш ми велеше дека кога и да треба ќе бидеш тука за мене, да си поразговараме, да си поприкажеме, да си помогнеме во нешто ако можеме... Не, не си тука кога ми требаш. Те нема додека си ми потребна. Гладен сум, гладен за твоето присуство во мојот живот, а ти продолжи си да го правиш она што сега го правиш. Повеќе нема да ти пишам затоа што се чувствувам ко да сум ти досаден и ко да те замарам. Сега јас велам дека ќе бидам секогаш достапен за тебе, за што и да треба. Иако ништо не ти значи, те љубам и ко мало детенце чекав да ми заѕвони мобилниот и да прочитам барем збор од тебе. Залудно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom