Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 148349" data-attributes="member: 229"><p><span style="font-family: 'helvetica'">Ќе пишам, но не сакам никогаш да прочиташ!</span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'">Не сакам ни на крај памет да ти текне да отвориш токму овде</span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'">и да го прочиташ токму ова.</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Дали се сеќаваш кога првпат се сретнавме</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Кога ти сакаше тело, а јас копнеев по душа..</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Тогаш не знаев каков си, ниту кој си</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А и ти не знаеше зошто сум толку убава на сликите...</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Јас те гледав како да не те гледам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Како мојот поглед да поминуваше низ тебе</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Празнотијата никако да сопре да тече од твоето убаво лице</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Што всушност се случуваше тогаш..</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Сакаше ли да се држиме за раце</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Затоа ли ме бакна како да бакнуваш првпат?</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ги запали сите полиња во мојот роден крај</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И сите реки ги крсти со твоето име</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Затоа ли? За едно тело што немаше правилен облик?</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">За едни гради? Само за неколку минути со мене?</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Дали се сеќаваш кога се враќаше дома?</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Кога те прашав што сум ти од таа вечер?</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Не знаевме ни двајцата што сме си</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Товар или богатство</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И ме врза за себе со синџири</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ме заведе со зборови</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Тие станаа корен на се што растеше подоцна</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А тоа подоцна стана светска експлозија.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Дали се сеќаваш како со една рака пишував</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А со другата те галев и милував</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Кога ти реков дека прегратката и бакнежот</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Не ја кажуваат ниту половина од мојата љубов</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Кога срцата ни грмеа над градот што блудно пиштеше</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А ние врз него качени еден на друг си се дававме самите</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ти, се предаде ли тогаш? Како да се предаваш првпат? Не знам...</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А ме сакаше ли многу? Пак не знам...</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А ќе дознаам ли некогаш? Никогаш...</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Сега срцето ми грми и го загушува светот, знаеш ли?..</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Јас ти кажав дека си ми единствен</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А јас тебе ти бев ли?</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Се сеќаваш ли колку ме лажеше и колку ти верував?</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Тие лаги ми беа помили од вистинта</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Зошто беа твои</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Колку други освен мене имаше кога ме гушкаше</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">А мислеше дека заради љубовта сум слепа и не можам да ги видам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ама тие мене ме гледаа</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И знам дека знаеш дека не знам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И знам како мислиш дека нема да се научам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ама не знам дали знаеш дека знам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И дека се сеќавам на секој дел од твојот јазик</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И кога ме лажеше и кога ме галеше</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ама јас реков ти простувам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">За секоја безимена... за сите ти простувам</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ти уште пред да признаеш</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Јас реков засекогаш,</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Ти уште пред да ме пронајдеш</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">Јас те чекав секоја вечер,</span></span></p><p><span style="font-family: 'helvetica'"><span style="color: #000000">И секоја вечер бев сама.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 148349, member: 229"] [FONT=helvetica]Ќе пишам, но не сакам никогаш да прочиташ![/FONT] [FONT=helvetica]Не сакам ни на крај памет да ти текне да отвориш токму овде[/FONT] [FONT=helvetica]и да го прочиташ токму ова.[/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Дали се сеќаваш кога првпат се сретнавме[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Кога ти сакаше тело, а јас копнеев по душа..[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Тогаш не знаев каков си, ниту кој си[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А и ти не знаеше зошто сум толку убава на сликите...[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Јас те гледав како да не те гледам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Како мојот поглед да поминуваше низ тебе[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Празнотијата никако да сопре да тече од твоето убаво лице[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Што всушност се случуваше тогаш..[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Сакаше ли да се држиме за раце[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Затоа ли ме бакна како да бакнуваш првпат?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ги запали сите полиња во мојот роден крај[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И сите реки ги крсти со твоето име[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Затоа ли? За едно тело што немаше правилен облик?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]За едни гради? Само за неколку минути со мене?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Дали се сеќаваш кога се враќаше дома?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Кога те прашав што сум ти од таа вечер?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Не знаевме ни двајцата што сме си[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Товар или богатство[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И ме врза за себе со синџири[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ме заведе со зборови[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Тие станаа корен на се што растеше подоцна[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А тоа подоцна стана светска експлозија.[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Дали се сеќаваш како со една рака пишував[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А со другата те галев и милував[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Кога ти реков дека прегратката и бакнежот[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Не ја кажуваат ниту половина од мојата љубов[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Кога срцата ни грмеа над градот што блудно пиштеше[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А ние врз него качени еден на друг си се дававме самите[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ти, се предаде ли тогаш? Како да се предаваш првпат? Не знам...[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А ме сакаше ли многу? Пак не знам...[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А ќе дознаам ли некогаш? Никогаш...[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Сега срцето ми грми и го загушува светот, знаеш ли?..[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Јас ти кажав дека си ми единствен[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А јас тебе ти бев ли?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Се сеќаваш ли колку ме лажеше и колку ти верував?[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Тие лаги ми беа помили од вистинта[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Зошто беа твои[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Колку други освен мене имаше кога ме гушкаше[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]А мислеше дека заради љубовта сум слепа и не можам да ги видам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ама тие мене ме гледаа[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И знам дека знаеш дека не знам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И знам како мислиш дека нема да се научам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ама не знам дали знаеш дека знам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И дека се сеќавам на секој дел од твојот јазик[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И кога ме лажеше и кога ме галеше[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ама јас реков ти простувам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]За секоја безимена... за сите ти простувам[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ти уште пред да признаеш[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Јас реков засекогаш,[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Ти уште пред да ме пронајдеш[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]Јас те чекав секоја вечер,[/COLOR][/FONT] [FONT=helvetica][COLOR=#000000]И секоја вечер бев сама.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom