Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 128389" data-attributes="member: 621"><p>Сакам да ти кажам...те љубам бе мило, те љубам. Не знам како успеа но те љубам ко што никогаш не сум љубел. Постојано си ми во мислите, постојано се прашувам што правиш и како си...но кажи ми како да те прашам? Смеам ли да се осмелам да те прашам воопшто?</p><p>Влегувам да се бањам и откако ќе завршам оставам да ми тече вода врз главата, а јас сум целосно отсутен поставувајќи си прашања на кои не можам да дадам одговор но можам да ги замислувам можните одговори. Што да направам а да не те повредам мило, што? Јас и ти сме веројатно проколнати души кои вечно ќе патат од своите взаемни чувства. И сакам да ти кажам дека ми значиш премногу, многу повеќе од што можеш да замислиш и дека жалам за моментите кога се чувствуваш безвредна. Те љубам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 128389, member: 621"] Сакам да ти кажам...те љубам бе мило, те љубам. Не знам како успеа но те љубам ко што никогаш не сум љубел. Постојано си ми во мислите, постојано се прашувам што правиш и како си...но кажи ми како да те прашам? Смеам ли да се осмелам да те прашам воопшто? Влегувам да се бањам и откако ќе завршам оставам да ми тече вода врз главата, а јас сум целосно отсутен поставувајќи си прашања на кои не можам да дадам одговор но можам да ги замислувам можните одговори. Што да направам а да не те повредам мило, што? Јас и ти сме веројатно проколнати души кои вечно ќе патат од своите взаемни чувства. И сакам да ти кажам дека ми значиш премногу, многу повеќе од што можеш да замислиш и дека жалам за моментите кога се чувствуваш безвредна. Те љубам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom