Сакам да се запознаам со...

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Мислам имам кажувано порано, ај па ќе кажам. Во главно со сите со кои сум направил барем 2 реда муабет. :p
СДСЗ со: Sarah, parvati, Lady*, КрисТина К., Hip.Hop_MKD, и сите админи и останати модератори. Ако ми притекне уште некој, ќе допишам. :)
Се чудам како ја заборавив Bum-Bum. (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173

Maks

Староседелец
Ехх....Ме заборавии...ама барем ти текнаа....:p
Инаку јас сакам со Knife Sarah Hip.Hop_MKD 048 Mila Kunis The_Mayor parvati Maks 4FUN Jackal JaMi Blondie ScoobyDoo,Гонзо,Lady*,Аристократ....Се надевам дека не заборавивив а ако заборавиви ке допишамм :D
Јас да не набројувам веќе ке си бидам искрен не ми пречи да се запознаам со сите што си комуницирам и модератори и членови :)
П.с. Ама сум скромен :rofl

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Мислам имам кажувано порано, ај па ќе кажам. Во главно со сите со кои сум направил барем 2 реда муабет. :p
СДСЗ со: Sarah, parvati, Lady*, КрисТина К., Hip.Hop_MKD, и сите админи и останати модератори. Ако ми притекне уште некој, ќе допишам. :)

Прва на листа :wavespin

Ја секако сакам со тебе :D, тешко дека ти ќе дојдеш наваму па кога ќе бидам во твоето место на живеење и ако имам можност обавезно се запознаваме.

Јас еден мал апдејт да направам на листата па еве ја.

Knife
Sagittarius (soon very soon) :rolleyes:
Hip.Hop_MKD
Гонзо
КрисТина К.
Bum-Bum
Aristokrat
048
The_Mayor
parvati
Ludaca

и цела администрација.

P.S. Сакам и со тие што ме пишале овде во листата, извинете ако некој сум испуштила.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Јас да не набројувам веќе ке си бидам искрен не ми пречи да се запознаам со сите што си комуницирам и модератори и членови :)
П.с. Ама сум скромен :rofl

Јас и ти мора да размениме мислења за колите и за Германија на Европското. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Maks