Абе Франк па у паника многу гледаат кај пишуваат кого прашуваат, ама и да не разберете и да ви е сето тоа чудно ве разбирам пошто сепак никогаш нема да разберете што значи да си во исчекување дали во тебе носиш друг живот или не.Следниот пат дозволете му на патнерот да сврши во вас, за да не се прашувате потоа дали сте трудни на форумот. Ние не сме гинеколози, ама може да ѕирниме. Така да среќен први мај, се надевам дека не седевте на тревата, зашто може да затрудните. И тоа од оној ветрот: ебиветер. И да јебали вас ѕвезди, точки и останатата интерпункција заедно. Мир црнчуги
Sent from my ST21i using Tapatalk
Некако е чудно да прашувам на форум такви работи. Ама затоа ќе вработиме гинеколог тука. А добро, имаме и за спб. Јас сум експерт за птичји грип.Абе Франк па у паника многу гледаат кај пишуваат кого прашуваат, ама и да не разберете и да ви е сето тоа чудно ве разбирам пошто сепак никогаш нема да разберете што значи да си во исчекување дали во тебе носиш друг живот или не.
Не, ти си експерт за спамање постови од твитер на фб/форум.Некако е чудно да прашувам на форум такви работи. Ама затоа ќе вработиме гинеколог тука. А добро, имаме и за спб. Јас сум експерт за птичји грип.
Sent from my ST21i using Tapatalk
Истото го мислам за форумските богови и божици. А тоа што користам јас како тоалетна е мој проблем. Технологијата е напредна и секој може да откаже претплата на друштвените мрежи. Демократија го викаат тоа на запад.Не, ти си експерт за спамање постови од твитер на фб/форум.
Ја коа викам дека 90% од луѓето шо ги познавам шо користат твитер се тапа, или па твитерот ги отапува.