Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
СДК Aristokrat i violetmoon ќе ве молам јавно на денешен ден во волку саат,да престанете со постирање на слики од локумчиња од секаков вид,прибидејќи
им отварате апетит на останатите членови на ЦБ форум,до тој степен да одат во потрага по локум таму каде што го нема.
При таа потрага по локум се губи време,а времето кошта пари,а парите се дел...да не должам многу.
Се надевам ќе најдеме заедничко разбирање,
а воедно и ви благодарам за разбирањето однапред.

Лена

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo and violetmoon

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Поздрав до Lena
pudrali_gullu.jpg

large_dAv3418YZCf5.jpg

4C0D2A2C23BAAA4AA830070DA9A44EBA.jpg

644693339A4923439A09C6B2889DF512.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y and Lena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
СДК Aristokrat i violetmoon ќе ве молам јавно на денешен ден во волку саат,да престанете со постирање на слики од локумчиња од секаков вид,прибидејќи
им отварате апетит на останатите членови на ЦБ форум,до тој степен да одат во потрага по локум таму каде што го нема.
При таа потрага по локум се губи време,а времето кошта пари,а парите се дел...да не должам многу.

Лена

сега за казна, дај им адреса ,авионски да ти испратат еден пакет локум :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Lena

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Karma is a bitch, what goes around comes around, Господ гледа и ќе врати... се само неколку утешни фрази кои си ги користиме за да се утешиме...

Кога сме немоќни во некоја ситуација, кога единствен начин да се утешиме, си ги шепнуваме овие зборови и се надеваме дека ова ќе се оствари некој ден. И сето тоа е за џабе. Гледам денес се случи личноста која мене ми згрешила, да биде з*****а најгадно што може. И што? Како тоа ќе го врати времето, како тоа ќе ја мени постапката што таа личност ја направила? Сета болка останала, ударот не сме го заборавиле, мизеријата ни била најдобар пријател. Што ми значи мене тоа што некој друг го зафркнал? Тоа не го надоместува фактот дека делче од мене се скршило, кое иако гледа дека некој си го добил "заслуженото", никако не може да се залепи.

И размислувам... како луѓето најдуваат радост и мир кога слушаат за ваков случај. Никако не ме исполни таа вест. Напротив, врати многу. Врати нешто што сум сакала да го заборавам. Фактот дека некој сега пати, никако не ме прави мене да се чувствувам подобро.

А сите го имаме тоа гнилото во нас, сите го посакуваме она што нас ни го направиле, некој друг ним да им го направи.
Џабе, пак ќе речам. Ниту поубаво се чувствуваш, ниту пак некако олеснува.
Само се потврдува дека луѓево сме како убави зашеќерени јаболки, кои привлекуваат однадвор, а внатре може да се полни со црви.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што е тоа з*****а? Не можам да разберам. :( Ако така тогаш да почнам клингонски да пишувам на форум.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Што е тоа з*****а? Не можам да разберам. :( Ако така тогаш да почнам клингонски да пишувам на форум.
не се прај на Тошо сеа .. убаво има букви у ѕвездичките .. само не си пробал да ги преведиш.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153

Лена
Сакам да прашам дали купи од тој со вкус на ружа:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and violetmoon