Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам дека не е битно на кое место се наоѓаш,душата и мислите ти се секогаш насочени кај оној кој го сакаш.
Дали си пробала телепатски од таа раздалеченост да помислиш нешто и да го прашаш покасно дали го почуствувал истото?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Дали си пробала телепатски од таа раздалеченост да помислиш нешто и да го прашаш покасно дали го почуствувал истото?

само знам дека и он мисли на мене :)
(не мислам да го прашувам ништо ,за да не ме праша какви печурки сум јадела :giggle)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
си
сите печурки се убави, само некои неможиме да ги преживееме :(

велат дека овие се лудница :frantic
magicmushrooms.jpg

(може една тема да се направи,интересно би било да дознаеме повеќе за нив)

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК само што си дојдов од Струга, нај нај најубаво си поминав, нови пријателства највеќе, искуства за прва помош и многу друго. Прва помош освоивме 9то место од 24вкупно, а прво место за десиминација. Се’ на се супер беше. :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам постара видоизменета ама украдена тема од овој форум ја прочитав на еден поголем и помасовен....се осетив како да ми брцнале во џеб и ми украле пари...Не дека беше моја темата ама знам дека беше добра а имаше слаб интерес.Нека им е.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Сакам да кажам постара видоизменета ама украдена тема од овој форум ја прочитав на еден поголем и помасовен....се осетив како да ми брцнале во џеб и ми украле пари...Не дека беше моја темата ама знам дека беше добра а имаше слаб интерес.Нека им е.

Која? :)