Сакам да кажам/Сакам да прашам

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај да си прашам јас нешто што ме интересират. :giggle
Кај беше опцијата да си промениме никот, или тоа веќе не е можно и пак мора да му пишуваме на шефот порака? (think)
Tell me, tell me, моментално ко изгубен џерманец сум (facepalm)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Сите ми заминаа од градов, денов ми е баш онака Aaaaaaaaaaaall byyyyyy myyyyyseeeeeelf... Ми фали само дожд па да застанам покрај прозор.
На врв на се, пеколно топло, да имам пари фрижидерот ќе ми изгледаше вака:

Fridge full with popsicles.jpg

Тук таму по некое пивце.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Сите ми заминаа од градов, денов ми е баш онака Aaaaaaaaaaaall byyyyyy myyyyyseeeeeelf... Ми фали само дожд па да застанам покрај прозор.
На врв на се, пеколно топло, да имам пари фрижидерот ќе ми изгледаше вака:

Отвори ја прикачената датотека 17015

Тук таму по некое пивце.

Better things than these in a fridge, are these.

2003052800280403.jpg

#slushy
#granita

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Се продава некаде? Порано продаваа во едно грчко место на плоштад и не можам да заборавам на гранитата. :D

Ех кога би дознал и јас каде има...

Тука кај што сум, ги продаваат буквално како vending machines на улица. Зашо тоа не можат да го направат во СК, не ми било никогаш јасно. :(

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Боби баш ми е гајле
Трака е срање невидено, и у детстфо си беше такфа а богами и ск, ск поише, ептееееен поише
Kуде е креативност на нови групе да праиф нови песне,ноф стил
Мноо е лсно да преработиш нешто што се слушало одамна, ма која преработка песна си е иста
Омрзна ми још кд студираше у Штип,сфак телефон ѕвонеше сс туј песну, бљак, малограѓанштина
Kоја група гу препоја туј песну ? Aир да не види, тезгу да не види

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Боби баш ми е гајле
Трака е срање невидено, и у детстфо си беше такфа а богами и ск, ск поише, ептееееен поише
Мноо е лсно да преработиш нешто што се слушало одамна, ма која преработка песна си е иста
Омрзна ми још кд студираше у Штип,сфак телефон ѕвонеше сс туј песну, бљак, малограѓанштина

Еее друже колко е пропадната нашата естрада после Тошка (збору за ови Поп, рок, оџа изведувачи). Во последње 8 години сфе е на пет минути слава, некакви си преработки на јаке хитове од 60ти 70ти 80ти ко К-15 коа пушташе една сезона нивне старе скечеве. Али К15 се опаметива, средива програмата, а овие јоште стоју в`в место.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Боби баш ми е гајле
Седи мирен бре ти........Незаеш како е да ти ја пеат песната, а не се викаш Бојан.....:rofl