Сакам да кажам/Сакам да прашам

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Мислам дека @ipopovski намали на 100. Иначе треба да те бива за бистрење зошто до вчера плукаше по администрација зошто не можеш како не е фер а сега не си ти по тоа :*
Лесно е да се плука по администрација, гледаш дека стално се први на листа и први за бркање од работа, но за политика плукање ми треба огромна количина на плунка, цистерни:giggle:*

@ipopovski можеби намали кај некој ама мене изгледа сака да ми зголеми:nah

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Лесно е да се плука по администрација, гледаш дека стално се први на листа и први за бркање од работа, но за политика плукање ми треба огромна количина на плунка, цистерни:giggle:*

@ipopovski можеби намали кај некој ама мене изгледа сака да ми зголеми:nah
Еве @ipopovski ќе среди и за тебе, но мислам и за тебе е исто. Само поентата не е за плунката колку ти треба за политика или што и да е, туку колку ти животните незадоволства ги истураш тука. Maybe?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас уште сега да ви најавам дека партиски пропаганди и агитации нема да се толерираат и нема да давам оправданија за банови од теми поради такви причини.

-alf-

Староседелец
28 август 2015
346
158
1,053
93
Јас уште сега да ви најавам дека партиски пропаганди и агитации нема да се толерираат и нема да давам оправданија за банови од теми поради такви причини.
Уште не почнавме да пишуваме, а ти одма со закани, како децана "немој да те видам да поминеш од нашата улица, на клоци ќе те дигнам".(facepalm)

Таман ве пофалив ти одма да ја расипеш петката.

Еј,...немој да завртам еден број има да те нема.:zelen

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Уште не почнавме да пишуваме, а ти одма со закани, како децана "немој да те видам да поминеш од нашата улица, на клоци ќе те дигнам".(facepalm)

Таман ве пофалив ти одма да ја расипеш петката.

Еј,...немој да завртам еден број има да те нема.:zelen
За што ли си ги пофалил да ми е знати:^)

-alf-

Староседелец
28 август 2015
346
158
1,053
93
За мене тоа не важи, сеуште сум блок.
Ти си повеќе религиски определена отколку политички, а религијата не се меша во политика така да твоите 100 постови всушност се 100000 произлезено од религискиот 1 за1000.
Еден ден е илјада години, а илјада години еден ден.:mstickle

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Ти си повеќе религиски определена отколку политички, а религијата не се меша во политика така да твоите 100 постови всушност се 100000 произлезено од религискиот 1 за1000.
Еден ден е илјада години, а илјада години еден ден.:mstickle
(think)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
"Кога измина саботата, на осамнување во првиот ден на седмицата, дојдоа Марија Магдалена и другата Марија да го видат гробот.
И ете, стана голем потрес; ангел Господов слезе од небото, пристапи, го отстрани каменот од гробната врата и седна на него;
лицето му беше како молња, а облеката – бела како снег;
а стражарите, уплашени од него, трепереа и беа како мртви. Ангелот им се обрати на жените и им рече: „Не плашете се; знам дека Го барате Исуса распнатиот;
не е овде, воскресна, како што беше рекол; дојдете и видете го местото, каде што лежел Господ,
па отидете бргу и кажете им на учениците Негови дека Тој воскресна од мртвите. И ете, ќе отиде пред вас во Галилеја; таму ќе Го видите. Ете, ви кажав.“
И излегоа брзо од гробот, со страв и голема радост и отрчаа да им соопштат на учениците Негови.
Кога одеа да им јават на Неговите ученици, ете, Исус, ги пресретна и им рече: „Радувајте се!“ А тие се приближија, ги гушнаа нозете Негови и Му се поклонија.
Тогаш Исус им кажа: „Не плашете се; одете и соопштете им на браќата Мои, да отидат во Галилеја, и таму ќе Ме видат.“
Кога одеа тие, ете, некои од стражарите, влегувајќи в град, им кажаа на првосвештениците за сето она што беше станало.
И тие, кога се собраа со старешините и се посоветуваа, им дадоа многу пари на војниците,
велејќи: „Кажете дека: ‚учениците Негови дојдоа ноќе и Го украдоа додека ние спиевме;‘
и, ако за тоа чуе управникот, ние ќе го убедиме и вас ќе ве ослободиме од грижа.“
А тие ги зедоа парите и направија, како што беа научени. И тој глас се пренесува меѓу Јудејците и до денес.