Сакам да кажам/Сакам да прашам

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
сдк
не знам зошто мојот потпис му сметаше на некого па да добијам опомена за казнени поени,
или поточно изгледа јас му сметам на некого на форумов
земете ги сите поени воопшто не ми се важни
Јас ве пријавив сите што имавте потпис на друг јазик пошто мене ме опомена еден од модераторите како несмеело да се има, а нема врска, такво правило нема нигде по форумов и јас ради тоа се накурчив миљон и на сите ви испостискав пријави :D
Очигледно некој се прави паметен и ме пријавил, и некој си праи шо сака, а самите модератори не ги знаат правила (со исклучоци) и идат по паметот на некој си член шо се срчкал со некој друг член и нема како да го "победи" (нема доволно интелигенција и паметен муабет за да му врати) освен со пријавување на некоја глупост кај модераторите, свашта (facepalm)
Е така. Па сега ако ми се лутиш извини ама морав така за да докажам дека нема такво правило и дека секој си игра курот со форумов и си праи шо сака...
Ако не ми се лутиш фала :sram(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
02.jpg

Moja следна фризура...
Вака ке ја правам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК дека сакам да се вратам кај што бев до вчераааа !! Аааааааааааааааааааааааааааааааааа :place

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Денес сум се успал за во амбуланта. Заминав таму, и конечно ми ги извадија проклетите конци.