Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
SDK kolku e samo besceneto cuvstvoto koga pomaloto bratce ke se izraduva na obicna kukjicka od karton za na uciliste..
Te gleda kako cudak, kako nekoj seznajko kako heroj.. hehehe.. dobivas pregratki baknezi.. Srekjata e beskrajna.. Bogatstvo!
se ispricavam za lat
Da ne si graseka malce ,pa toa e kazano vrz osnova na toa kako ona ja predstavuva ljubovta , ljubov e ako nekoj ke ti pobara tel broj , i jas objasniv ubavo
Чувството κога си еден и единствен вонρеден студент во твојата насоκа. Сеκој ден сите одат на пρедавања а ти што се виκа не знаеш ни κоја по бρ пρедавална е твоја.. Имаш сρеќа што случајно шκолсκи од сρедно го сρетна на улица и ти κажа деκа е баш на тој фаκултет и на таа насоκа... Учиш за κолоκвиум, он се' ти сеρвиρа на послужавниκ зш е мн добаρ и κе го честиш κафе! Учиш ли, κе научиш сеκаκо. Ај само без стρав!
А најфилм ми е што дуρи ни изгледотна пρоф не му го знам!
Нај епик наслов за денес:
„Чудото на Света Петка: Докторите му рекле дека умира, но се спасил од вода“
Јас да знам да си чувам сокче од КАМ, којзнае, некој ден ќе ми го спаси животот.
Нема ништо поодвратно од житарки со мед. Сестра ми ги купила кобајаги биле последните (јас мислам дека намерно ме живцира али ае) и сеа мораш да ги изедиш мора да ги изедиш. Знаеш она чувство кога ти се повраќа ама продолжуваш да ставаш у устата само колку да се заситиш?
Ма баш ме брига, као господин си ставам неколку ронки житарки и половина јогурт. Само колку да се рече дека ете не пијам јогурт ами нешто јадам.
И после пола саат, мене стомакот уште ми се превртува