Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 314081" data-attributes="member: 1548"><p>Ми го снема мислењето во кое немаше ништо лошо пишано, не знам кој виде такво нешто. </p><p>За среќа го прочитав и прашањето на членот кој не знае да разликува поддршка од подршка. Па да му кажам.</p><p></p><p>Не пријателе, не сум дете на родители од ист пол. Ти дека живееш на Балканот и ја имаш таа одбивност кон хомосексуалци. Да живееше во нормална држава ќе знаеше дека нема никаква врска дали родителите се или не се од ист пол, битно е да се родители кои ќе му го покажат правиот пат на детето. Многу родители маШ (како што пиша другата неписмена членка) и жена не се достојни да растат дете, ги учат на погрешни работи па после друг им е крив кога детето ќе стане нешто лошо. Излези од овој луд дел на Европа кој се нарекува Балкан, запознај хомосексуалци и ќе видиш како стојат работите. Затоа ти посакувам такви деца да имаш па да ни кажеш тогаш дали не е нормално тоа или е нормално. </p><p>Секое добро. </p><p></p><p>До модераторот: Не ми ги бриши мислењата за џабе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 314081, member: 1548"] Ми го снема мислењето во кое немаше ништо лошо пишано, не знам кој виде такво нешто. За среќа го прочитав и прашањето на членот кој не знае да разликува поддршка од подршка. Па да му кажам. Не пријателе, не сум дете на родители од ист пол. Ти дека живееш на Балканот и ја имаш таа одбивност кон хомосексуалци. Да живееше во нормална држава ќе знаеше дека нема никаква врска дали родителите се или не се од ист пол, битно е да се родители кои ќе му го покажат правиот пат на детето. Многу родители маШ (како што пиша другата неписмена членка) и жена не се достојни да растат дете, ги учат на погрешни работи па после друг им е крив кога детето ќе стане нешто лошо. Излези од овој луд дел на Европа кој се нарекува Балкан, запознај хомосексуалци и ќе видиш како стојат работите. Затоа ти посакувам такви деца да имаш па да ни кажеш тогаш дали не е нормално тоа или е нормално. Секое добро. До модераторот: Не ми ги бриши мислењата за џабе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
На врв
Bottom