Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="bonboonka" data-source="post: 313906" data-attributes="member: 5960"><p>,,Е како не си коа си'' сеа ова незнам каде води ти мене сакаш да ми дека хомосексуалноста е природна а? Дваjца хомосксуалци се нормални луге по тебе значи природно си е а? И сеа треба уште и да им се даде право дете да посвоjат така ли? </p><p>П р и р о д а </p><p>ако се роди човек со една рака природно ли е тоа? Не е </p><p>епа исто ти е хомосексуалноста не е природна значи родени се со така просто да се изразам мана како е можно да им се даде право за посвоjуване дете како да одраснат нормално дете кога ни тие не се нормални?!</p><p></p><p></p><p>Тука нема логика има само природа и ако ме читаш погоре имам кажано дека има такви исклучоци каде се случува да биде изоставен родителскиот инстинкт по што кажав дека се работи за болен ум или злоба ете и самиот кажуваш ,,социопат" со што ние нормалните луге треба да ги спасиме тие деца а не повеке да ги втурнуваме во пропаст. А ти ако мешаш логика тука лошо ке завршиме пошто ако хомосексуалецот за тебе е нормална личност тогаш по логика и социопатот треба да е нормална личност?!</p><p></p><p></p><p>Многу добро кажано но жално што гледам дека има такви коj неможат ова да го сватат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bonboonka, post: 313906, member: 5960"] ,,Е како не си коа си'' сеа ова незнам каде води ти мене сакаш да ми дека хомосексуалноста е природна а? Дваjца хомосксуалци се нормални луге по тебе значи природно си е а? И сеа треба уште и да им се даде право дете да посвоjат така ли? П р и р о д а ако се роди човек со една рака природно ли е тоа? Не е епа исто ти е хомосексуалноста не е природна значи родени се со така просто да се изразам мана како е можно да им се даде право за посвоjуване дете како да одраснат нормално дете кога ни тие не се нормални?! Тука нема логика има само природа и ако ме читаш погоре имам кажано дека има такви исклучоци каде се случува да биде изоставен родителскиот инстинкт по што кажав дека се работи за болен ум или злоба ете и самиот кажуваш ,,социопат" со што ние нормалните луге треба да ги спасиме тие деца а не повеке да ги втурнуваме во пропаст. А ти ако мешаш логика тука лошо ке завршиме пошто ако хомосексуалецот за тебе е нормална личност тогаш по логика и социопатот треба да е нормална личност?! Многу добро кажано но жално што гледам дека има такви коj неможат ова да го сватат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
На врв
Bottom