Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 266408" data-attributes="member: 1302"><p>Имаше прашање што кога моето дете утре би ме седнало и би ми соопштило дека неговата сексуална определба е хомосексуална. </p><p>Би била разочарана, би се прашувала каде згрешив? Што погрешно ја/го научив? Зарем не бев со мојот сопруг пример за тоа како треба да изгледа семејството? Би барала вина во себе, во околината и кај него/неа. </p><p>Нормално нема да го/ја избркам од дома, да го обесам , пратам на пуст остров и да се откажам од него/неа, сепак би било мое дете. </p><p>Но никогаш не би се сложила да земе дете и да го одгледува со неговиот/нејзиниот партнер. Никогаш не би дозволила психата на моето внуче да биде нарушена гледајќи од мали нозе неприроден склоп на семејство. Моето дете тоа би го знаело и би знаело што јас мислам за таквата извртеност. Нека прави што сака настрана тоа нема да можам да го спречам. Но да сакало семејство и деца требало навреме да знае како се добиваат тие деца и по кој природен процес. Вие подржувачите зборувате за тоа како се тие добри, чесни, морални , хумани , великодушни луѓе. Не го оспорувам тоа, луѓе се , некои се добри некои се лоши. Но Тоа е изопачено мислам аман, деца се во прашање, немаат оформено личност ниту вредности ниту ништо, туку се мали сунѓерчиња што упијаат се од родителите. </p><p>Па што е следно? Човек со куче партнер ќе може да гледа деца и кутриња како братчиња и сестричиња, при тоа партнерите куче и човек ќе уживаат сексуален чин во спална соба додека децата се во другата соба? И тоа е сексуална определба, сака животни, се заљубил во куче, се пали на куче а душа човек. Добар добар до бескрај. (не ми се верува што пишав ама се плашам искрено дека еден ден и ова ќе си има свои подржувачи)</p><p>Не знам стварно...не знам....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 266408, member: 1302"] Имаше прашање што кога моето дете утре би ме седнало и би ми соопштило дека неговата сексуална определба е хомосексуална. Би била разочарана, би се прашувала каде згрешив? Што погрешно ја/го научив? Зарем не бев со мојот сопруг пример за тоа како треба да изгледа семејството? Би барала вина во себе, во околината и кај него/неа. Нормално нема да го/ја избркам од дома, да го обесам , пратам на пуст остров и да се откажам од него/неа, сепак би било мое дете. Но никогаш не би се сложила да земе дете и да го одгледува со неговиот/нејзиниот партнер. Никогаш не би дозволила психата на моето внуче да биде нарушена гледајќи од мали нозе неприроден склоп на семејство. Моето дете тоа би го знаело и би знаело што јас мислам за таквата извртеност. Нека прави што сака настрана тоа нема да можам да го спречам. Но да сакало семејство и деца требало навреме да знае како се добиваат тие деца и по кој природен процес. Вие подржувачите зборувате за тоа како се тие добри, чесни, морални , хумани , великодушни луѓе. Не го оспорувам тоа, луѓе се , некои се добри некои се лоши. Но Тоа е изопачено мислам аман, деца се во прашање, немаат оформено личност ниту вредности ниту ништо, туку се мали сунѓерчиња што упијаат се од родителите. Па што е следно? Човек со куче партнер ќе може да гледа деца и кутриња како братчиња и сестричиња, при тоа партнерите куче и човек ќе уживаат сексуален чин во спална соба додека децата се во другата соба? И тоа е сексуална определба, сака животни, се заљубил во куче, се пали на куче а душа човек. Добар добар до бескрај. (не ми се верува што пишав ама се плашам искрено дека еден ден и ова ќе си има свои подржувачи) Не знам стварно...не знам.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
На врв
Bottom