Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 266308" data-attributes="member: 1302"><p>Не ми е никако прифатливо хомосексуалните парови да одгледуваат деца. Не дека се болни, злобни, неморални. Можеби да бидат најдобри луѓе во светов, но да бидеме реални не е во ред детето меѓу првите основи за животот да научи дека опција е и хомосексуална определба и тоа исто толку нормална како и хетеросексуалната. </p><p>Наречете ме малограѓанец , застарена и осудувачки настроена но мислам дека јасно е децата како се создаваат. Спермата од машкиот полов орган ги оплодува јајце клетките од женскиот. Тоа е единствениот нормален начин на кој ние луѓето се множиме и се репродуцираме. Доколку стане најнормално гејството тогаш јас светов по 500 години го замислувам роботски, каде деца настануваат во болници преку епрувети , наместо во кревет како плод помеѓу маж и жена. </p><p>Како можете да кажете дека детето немора да значи дека ќе заплива во тие води, кажете ми колку деца од доктори студираат медицина? Колку деца од глумци станале актери? Колку деца од хуманитарци станале хумани? Колку деца од родители кои ги тепале и малтретирале станале исти такви насилници? Скоро сите.</p><p>Знам има и такви кои имаат силен карактер и силна генетика па си чекорат по свој посебен пат, но тоа е реткост. </p><p>Не дека споредувам, но ништо чудно по 1000 години силователите да побараат права бидејќи би се воспоставило дека тоа уствари е некој внатрешен нагон кој неможат да го контролираат и тоа е нормално кај некои луѓе да се јави. Да не им судиме и тие се луѓе не се животни така? Ќе се најдат милиони причини и ќе се создаде таква емотивна приказна што верувајте ќе ги сожалиме и ќе се бориме и ние за нивни права. Пак ќе речам не е дека споредувам, но само споменав ете една работа што сега ни е несфатлива (како и оваа со хомосексуалциве за баба ми и дедо ми што е неразбирлива), утре внуците наши ќе ни оправдуваат нешто кое сега го плукаме како неморално и неприродно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 266308, member: 1302"] Не ми е никако прифатливо хомосексуалните парови да одгледуваат деца. Не дека се болни, злобни, неморални. Можеби да бидат најдобри луѓе во светов, но да бидеме реални не е во ред детето меѓу првите основи за животот да научи дека опција е и хомосексуална определба и тоа исто толку нормална како и хетеросексуалната. Наречете ме малограѓанец , застарена и осудувачки настроена но мислам дека јасно е децата како се создаваат. Спермата од машкиот полов орган ги оплодува јајце клетките од женскиот. Тоа е единствениот нормален начин на кој ние луѓето се множиме и се репродуцираме. Доколку стане најнормално гејството тогаш јас светов по 500 години го замислувам роботски, каде деца настануваат во болници преку епрувети , наместо во кревет како плод помеѓу маж и жена. Како можете да кажете дека детето немора да значи дека ќе заплива во тие води, кажете ми колку деца од доктори студираат медицина? Колку деца од глумци станале актери? Колку деца од хуманитарци станале хумани? Колку деца од родители кои ги тепале и малтретирале станале исти такви насилници? Скоро сите. Знам има и такви кои имаат силен карактер и силна генетика па си чекорат по свој посебен пат, но тоа е реткост. Не дека споредувам, но ништо чудно по 1000 години силователите да побараат права бидејќи би се воспоставило дека тоа уствари е некој внатрешен нагон кој неможат да го контролираат и тоа е нормално кај некои луѓе да се јави. Да не им судиме и тие се луѓе не се животни така? Ќе се најдат милиони причини и ќе се создаде таква емотивна приказна што верувајте ќе ги сожалиме и ќе се бориме и ние за нивни права. Пак ќе речам не е дека споредувам, но само споменав ете една работа што сега ни е несфатлива (како и оваа со хомосексуалциве за баба ми и дедо ми што е неразбирлива), утре внуците наши ќе ни оправдуваат нешто кое сега го плукаме како неморално и неприродно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
На врв
Bottom