Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 266294" data-attributes="member: 266"><p>Абе нормално дека како деца сме под влијание на нашите родители, но тоа не значи дека детето би станало геј. Тоа значи дека пред се, најверојатно порано ќе дознае за што е тоа хомосексуалност и дека во ред е да се биде геј. Во склоп на коментарите на existence... целата работа е природна и нормална, но тоа не значи дека треба да ти се допаѓа. Барем бидете реални и кажете, да - нормална појава е, но лично на мене не ми се допаѓа. А не, болест е, пореметување е, неприродна работа е,...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 266294, member: 266"] Абе нормално дека како деца сме под влијание на нашите родители, но тоа не значи дека детето би станало геј. Тоа значи дека пред се, најверојатно порано ќе дознае за што е тоа хомосексуалност и дека во ред е да се биде геј. Во склоп на коментарите на existence... целата работа е природна и нормална, но тоа не значи дека треба да ти се допаѓа. Барем бидете реални и кажете, да - нормална појава е, но лично на мене не ми се допаѓа. А не, болест е, пореметување е, неприродна работа е,... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
На врв
Bottom