Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Везилка" data-source="post: 14972" data-attributes="member: 371"><p>Очигледно не ме разбираш, а јас несакам да изигрувам магаре на мост.</p><p>Јас не ти зборувам за децата што им е сеедно и за оние кои ти ги знаеш. Замисли како им е на оние што несакаат.</p><p><u><strong>Значи на оние што несакаат</strong></u>. А постојат такви, и сурово е да им се наметне било каков начин на живот.</p><p>Мислам дека сега сум појасна. Значи, од твојот видокруг подалеку постојат деца што несакаат да се дел од таква заедница, а се, исто како што јас несакам да сум дете на разведени родители а сум. И тоа ми го наметнале моите родители. И сега еве пример, нели е тоа сурово спрема мене? Јас ни крива ни должна ја трпам таа ситуација,а они си прават како на нив им чини, исто како што геј пар посвоил дете затоа што така им чинело и не им било битно што би чувствувало тоа дете кога ќе порасне, и што ако тоа дете нема да сака да биде во таквата заедница. Не ми ги кажувај ти мене тие деца што биле среќни, замисли на оние што не се среќни како им е. Тоа ти го зборувам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Везилка, post: 14972, member: 371"] Очигледно не ме разбираш, а јас несакам да изигрувам магаре на мост. Јас не ти зборувам за децата што им е сеедно и за оние кои ти ги знаеш. Замисли како им е на оние што несакаат. [U][B]Значи на оние што несакаат[/B][/U]. А постојат такви, и сурово е да им се наметне било каков начин на живот. Мислам дека сега сум појасна. Значи, од твојот видокруг подалеку постојат деца што несакаат да се дел од таква заедница, а се, исто како што јас несакам да сум дете на разведени родители а сум. И тоа ми го наметнале моите родители. И сега еве пример, нели е тоа сурово спрема мене? Јас ни крива ни должна ја трпам таа ситуација,а они си прават како на нив им чини, исто како што геј пар посвоил дете затоа што така им чинело и не им било битно што би чувствувало тоа дете кога ќе порасне, и што ако тоа дете нема да сака да биде во таквата заедница. Не ми ги кажувај ти мене тие деца што биле среќни, замисли на оние што не се среќни како им е. Тоа ти го зборувам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родители хомосексуалци
На врв
Bottom