Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Редовна војска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Реми" data-source="post: 74701" data-attributes="member: 312"><p>Браво!</p><p>И после мажулиња ќе се лупаат во гради дека биле мажи, а не можат 10 склека да направат.</p><p>Тие од кога се зачнати се кревки. Раснати со кашички и првокласни млекца па својата кревкост на постоење ја воздигнале со седење на пц, евентуално со драпање муда пред зграда или во теретана.</p><p></p><p>Редовна војска треба да се врати. Тие што не сакаат да одат, не треба да уживаат во бенефиции на државата. Не можат други да гинат за зачување на интегритет и суверенитет на државата, за подоцна првиве да сместат газ во фотеља или да се лечат по исти цени, додека друг давал живот за тоа.</p><p>И ако се фаќа за даноци, плаќал и имал неоспорливо право да се лечи по иста цена, треба да се запраша дали воопшто ќе можел да се лечи, ако друг не се борел за да му пружи опција - лечење?!</p><p>Ебате фосилите.</p><p></p><p></p><p></p><p>Да.</p><p>- Ќе има право да упише државна квота на факултет, ти не.</p><p>- Ќе има право зуб да поправа за 200 денари, ти за 500.</p><p>- Ќе има право да биде ослободен од данок или да плаќа намален данок, ти не.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Реми, post: 74701, member: 312"] Браво! И после мажулиња ќе се лупаат во гради дека биле мажи, а не можат 10 склека да направат. Тие од кога се зачнати се кревки. Раснати со кашички и првокласни млекца па својата кревкост на постоење ја воздигнале со седење на пц, евентуално со драпање муда пред зграда или во теретана. Редовна војска треба да се врати. Тие што не сакаат да одат, не треба да уживаат во бенефиции на државата. Не можат други да гинат за зачување на интегритет и суверенитет на државата, за подоцна првиве да сместат газ во фотеља или да се лечат по исти цени, додека друг давал живот за тоа. И ако се фаќа за даноци, плаќал и имал неоспорливо право да се лечи по иста цена, треба да се запраша дали воопшто ќе можел да се лечи, ако друг не се борел за да му пружи опција - лечење?! Ебате фосилите. Да. - Ќе има право да упише државна квота на факултет, ти не. - Ќе има право зуб да поправа за 200 денари, ти за 500. - Ќе има право да биде ослободен од данок или да плаќа намален данок, ти не. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Редовна војска
На врв
Bottom