Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="grupa serigii" data-source="post: 376234" data-attributes="member: 8574"><p><strong>АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА</strong></p><p></p><p>Ние не сме мал народ, ние сме ситнеж.</p><p></p><p>Полицајци и млади со маски на лицето.</p><p>Убав карневалски собир на татковци и синови да не се протести.</p><p></p><p>Власта успешно се бори со криминалот.</p><p>Навреме ги открива виновниците да го скрие срамот од своите.</p><p></p><p>За стекнување лично искуство, нашите политичари учат фаќање магла.</p><p></p><p>Со партиското вработување одат и партиски одврзани раце – од полициски лисици.</p><p></p><p>Со натовскиот предлог, Балканското буре барут се надополни</p><p>со уште пет проценти експлозив во главите на лидерите.</p><p></p><p>Нашето наследство е од дедо, прадедо...,</p><p>па дури и од пра-пра старечки дом.</p><p></p><p>Политичарите треба да крадат до трето колено.</p><p>После доаѓаат четврти па петти, и така натаму братучеди.</p><p></p><p>Нашиот репрезентативен спорт покажува слаби резултати.</p><p>Овдешните тренери не се способни да водат големи тимови</p><p></p><p>„Почитувани гледачи, нашата програма со лажни вести ќе ја</p><p>надополниме со прикаски од илјада и една ноќ</p><p>за да можеме да продолжиме утре“</p><p></p><p>-Сакате црни или бел леб ? – праша келнерот.</p><p>-Ти личам јас на црнец или белец ? – праша Кинезот.</p><p></p><p>-Сакате кафе со шеќер или без шеќер – праша адвокатот.</p><p>-Да ја ублажиме работата – одговори клиентот.</p><p></p><p>„Без мака има наука“ во иднина ќе стане без помака.</p><p>Наместо купи си диплома, купи си вештачка интелигенција.</p><p></p><p>Во еден афоризам ја собрав цела држава.</p><p>Толку е речита.</p><p></p><p>Со грешките не се игра оро.</p><p>Тие се македонски изум во седум осмински такт.</p><p></p><p>Абе какви странски центри !?</p><p>к*р ми е двор ми е, ќе фрлам ѓубре и ќе палам каде сакам</p><p>и кога сакам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grupa serigii, post: 376234, member: 8574"] [B]АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА[/B] Ние не сме мал народ, ние сме ситнеж. Полицајци и млади со маски на лицето. Убав карневалски собир на татковци и синови да не се протести. Власта успешно се бори со криминалот. Навреме ги открива виновниците да го скрие срамот од своите. За стекнување лично искуство, нашите политичари учат фаќање магла. Со партиското вработување одат и партиски одврзани раце – од полициски лисици. Со натовскиот предлог, Балканското буре барут се надополни со уште пет проценти експлозив во главите на лидерите. Нашето наследство е од дедо, прадедо..., па дури и од пра-пра старечки дом. Политичарите треба да крадат до трето колено. После доаѓаат четврти па петти, и така натаму братучеди. Нашиот репрезентативен спорт покажува слаби резултати. Овдешните тренери не се способни да водат големи тимови „Почитувани гледачи, нашата програма со лажни вести ќе ја надополниме со прикаски од илјада и една ноќ за да можеме да продолжиме утре“ -Сакате црни или бел леб ? – праша келнерот. -Ти личам јас на црнец или белец ? – праша Кинезот. -Сакате кафе со шеќер или без шеќер – праша адвокатот. -Да ја ублажиме работата – одговори клиентот. „Без мака има наука“ во иднина ќе стане без помака. Наместо купи си диплома, купи си вештачка интелигенција. Во еден афоризам ја собрав цела држава. Толку е речита. Со грешките не се игра оро. Тие се македонски изум во седум осмински такт. Абе какви странски центри !? к*р ми е двор ми е, ќе фрлам ѓубре и ќе палам каде сакам и кога сакам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
На врв
Bottom