Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="grupa serigii" data-source="post: 376011" data-attributes="member: 8574"><p><strong>АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА</strong></p><p></p><p>Власта не го спомнува името на државата.</p><p>Во ЕУ ќе не внесат како бездомници.</p><p></p><p>Нашите попови шпиунирале.</p><p>Како тајни агенти многу икони отидоа низ светот.</p><p></p><p>Тајван како ајван.</p><p>Анексијата на островот ќе личи на животинско клање.</p><p></p><p>Демократијата во бајките.</p><p>Многуглава ламја и пламени јазици.</p><p></p><p>Бог ги избрка Адам и Ева од рајот.</p><p>Се раатисале.</p><p></p><p>Се определив за школата на Сократ: ем знам дека ништо не знам, ем завршив средно.</p><p></p><p>Тргањето од мртва точка во поворката ја следат и останатите знаци на интерпункција.</p><p></p><p>Од двете зла ја одбравме таблицата за множење и направивме четири.</p><p></p><p>Чадор без да врне, е пријатна прошетка со дршката.</p><p></p><p>Сонувајќи го рајот, дали го сонуваме и утринскиот инфакт.</p><p></p><p>Сламката спас е голема колку стог од човек.</p><p></p><p>Готвачката го проголта рецептот, и рече дека недостига сол.</p><p></p><p>Само ЕКГ-то може да покаже колку се палам на медицинските сестри.</p><p></p><p>Нашиот народ е музикален.</p><p>Секоја песна ја засакува на прв поглед.</p><p></p><p>Како селско дете ги примив сите вакцини.</p><p>Ме боцкаја пчелите колку што требаше да ме боцнат.</p><p></p><p>Прилепчани со внимане го следат поместувањето на сказалките на градскиот саат,</p><p>ама и врвот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grupa serigii, post: 376011, member: 8574"] [B]АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА[/B] Власта не го спомнува името на државата. Во ЕУ ќе не внесат како бездомници. Нашите попови шпиунирале. Како тајни агенти многу икони отидоа низ светот. Тајван како ајван. Анексијата на островот ќе личи на животинско клање. Демократијата во бајките. Многуглава ламја и пламени јазици. Бог ги избрка Адам и Ева од рајот. Се раатисале. Се определив за школата на Сократ: ем знам дека ништо не знам, ем завршив средно. Тргањето од мртва точка во поворката ја следат и останатите знаци на интерпункција. Од двете зла ја одбравме таблицата за множење и направивме четири. Чадор без да врне, е пријатна прошетка со дршката. Сонувајќи го рајот, дали го сонуваме и утринскиот инфакт. Сламката спас е голема колку стог од човек. Готвачката го проголта рецептот, и рече дека недостига сол. Само ЕКГ-то може да покаже колку се палам на медицинските сестри. Нашиот народ е музикален. Секоја песна ја засакува на прв поглед. Како селско дете ги примив сите вакцини. Ме боцкаја пчелите колку што требаше да ме боцнат. Прилепчани со внимане го следат поместувањето на сказалките на градскиот саат, ама и врвот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
На врв
Bottom