Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Grupa Seirdzii" data-source="post: 325130" data-attributes="member: 3053"><p><strong>ПРИЛЕПЕ (НЕ)СРЕЌО МОЈА </strong></p><p></p><p>По кражбата на мајмунче од золошката градина, прилепчани изразија</p><p>голема загриженост за својата безбедност.</p><p></p><p>Ама...!? че му се фата за стапо.</p><p>Во Прилеп појче мајмун не игра. Сега во игра се горила и секакви други зверки.</p><p></p><p>Овдека не почнала еволуцијата, почнала револуцијата.</p><p>Откако револуцијата ја прегази еволуцијата, многу луѓе се преобразија во човеколики мајмуни,</p><p>па оттука и легендата за мајмунот на кој неможи никој да му се фати.</p><p></p><p>Патот на еволуцијата по системот на природна селекција во револуцијата допринесе</p><p>многумина кои досега личеа на луѓе, сега да можат да се издигнат до планета на мајмуните.</p><p></p><p>На екраните се врти само тој филм.</p><p></p><p>Оние кои предвреме се симнаа од дрвото на еволуцијата,</p><p>сега копаат по сопствените корењe. Тие што останаа да висат на фамилијарното стебло,</p><p>еволуцијата ги качи на уште повисоки гранки.</p><p></p><p>Што ќе речи се доближија до нивните првобитни црвеногазести роднини.</p><p></p><p>И така, одам јас на една свадба како кум, ама, гледам нешто ми фали,</p><p>па му велам на сватојте: „оти занас нема банани“.</p><p>„Прво слезете оддрво“, ми велат.</p><p>„Абе слезени сме ние уште од времето на мезозоико, ама немој сега да се налутиме</p><p>па пак да се качиме на дрво, та дури тогаш че не молите елате слезете че ви се фатиме“.</p><p></p><p>Сакам да речам, со прилепчани мајтап не се игра оти и невестата</p><p>можи да остани без да се фати за орото.</p><p></p><p>Мајмунчето кое беше украдено, пак е вратено во својата природна средина.</p><p>Занего кафезот е од оваа страна.</p><p></p><p>Ви градот под Марковите кули близначки решетки нема. Сите слободно се шетаат.</p><p>Џунглата за сите е заедничка.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Grupa Seirdzii, post: 325130, member: 3053"] [B]ПРИЛЕПЕ (НЕ)СРЕЌО МОЈА [/B] По кражбата на мајмунче од золошката градина, прилепчани изразија голема загриженост за својата безбедност. Ама...!? че му се фата за стапо. Во Прилеп појче мајмун не игра. Сега во игра се горила и секакви други зверки. Овдека не почнала еволуцијата, почнала револуцијата. Откако револуцијата ја прегази еволуцијата, многу луѓе се преобразија во човеколики мајмуни, па оттука и легендата за мајмунот на кој неможи никој да му се фати. Патот на еволуцијата по системот на природна селекција во револуцијата допринесе многумина кои досега личеа на луѓе, сега да можат да се издигнат до планета на мајмуните. На екраните се врти само тој филм. Оние кои предвреме се симнаа од дрвото на еволуцијата, сега копаат по сопствените корењe. Тие што останаа да висат на фамилијарното стебло, еволуцијата ги качи на уште повисоки гранки. Што ќе речи се доближија до нивните првобитни црвеногазести роднини. И така, одам јас на една свадба како кум, ама, гледам нешто ми фали, па му велам на сватојте: „оти занас нема банани“. „Прво слезете оддрво“, ми велат. „Абе слезени сме ние уште од времето на мезозоико, ама немој сега да се налутиме па пак да се качиме на дрво, та дури тогаш че не молите елате слезете че ви се фатиме“. Сакам да речам, со прилепчани мајтап не се игра оти и невестата можи да остани без да се фати за орото. Мајмунчето кое беше украдено, пак е вратено во својата природна средина. Занего кафезот е од оваа страна. Ви градот под Марковите кули близначки решетки нема. Сите слободно се шетаат. Џунглата за сите е заедничка. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
На врв
Bottom