Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 116321" data-attributes="member: 896"><p>Се напна еј. Реков кревам бело знаме.</p><p></p><p>И ако веќе сакаш да ме навредиш - смисли нешто друго. Знам дека имаш мозоче со големина на неразвиено гравче, ама сфати - не навредуваш <u>п***р</u> ако му кажеш <u>п***р</u>.</p><p></p><p>Исто како сега да ти кажам сељак или морон со цел да те навредам. Едноставно тоа си што си и тоа е вистината. И како таков те прифаќаме.</p><p></p><p>И ова е последен пат да одговорам во темава. Не сум добил опомени од модератори сеуште и не планирам. Тебе и да те банираат - не ми е гајле. И да сака некој да слушне твое мислење може слободно во некоја градинка да влезе.</p><p></p><p></p><p></p><p>Не, него за разлика од тебе (очигледно), знам кога е доста и кога треба да престанам. А, изгледа по се не е така затоа што десет пати реков дека си одам и ете пак сум тука.</p><p></p><p>Се повлекувам затоа што не сакам да се карам. Има други теми кои сакам да ги читам на мира и има други теми каде што ќе прочитам некои паметни мислења и самиот ќе дадам некое попаметно мислење отколку "Ти си таков, јас сум ваков".</p><p></p><p>И многу брзо скокаш на заклучоци. Само затоа што не сакам да се карам и да губам време се согласувам со некој дека хомосексуалноста е болест?</p><p></p><p>Контроверзните теми, драмата и караниците се твоја област. Одлично ти оди - јас давам отказ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 116321, member: 896"] Се напна еј. Реков кревам бело знаме. И ако веќе сакаш да ме навредиш - смисли нешто друго. Знам дека имаш мозоче со големина на неразвиено гравче, ама сфати - не навредуваш [U]п***р[/U] ако му кажеш [U]п***р[/U]. Исто како сега да ти кажам сељак или морон со цел да те навредам. Едноставно тоа си што си и тоа е вистината. И како таков те прифаќаме. И ова е последен пат да одговорам во темава. Не сум добил опомени од модератори сеуште и не планирам. Тебе и да те банираат - не ми е гајле. И да сака некој да слушне твое мислење може слободно во некоја градинка да влезе. Не, него за разлика од тебе (очигледно), знам кога е доста и кога треба да престанам. А, изгледа по се не е така затоа што десет пати реков дека си одам и ете пак сум тука. Се повлекувам затоа што не сакам да се карам. Има други теми кои сакам да ги читам на мира и има други теми каде што ќе прочитам некои паметни мислења и самиот ќе дадам некое попаметно мислење отколку "Ти си таков, јас сум ваков". И многу брзо скокаш на заклучоци. Само затоа што не сакам да се карам и да губам време се согласувам со некој дека хомосексуалноста е болест? Контроверзните теми, драмата и караниците се твоја област. Одлично ти оди - јас давам отказ. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)
На врв
Bottom