Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 116255" data-attributes="member: 1256"><p>Људи можемо 100 године да се карамо, сви имамо различни мишлења, ја ги исто такој мрзу њима, тој што сам пишаја не ги сакам не ги мрзу ово оно у прв пост тој е зашто ги покривам мржње, немора да ми ги знае свак, али ке ви кажу дека си ги мрзу поштено, и ако би се десила таква геј парада, ја сс мои 15 године ке искочу и ке разбију на некога главу и сви знаемо дека лижев гз на ЕУ и она ги дозволила тиај параде како да се покаже дека ги почитуе човекови права, а ми балканци толко памет носимо па смо се запнале за у ЕУ затој само на сви ке ги поручу едн стих од песму: "Широка вам Европа, па тамо идите и радите шта знате а овде ћу бре педеру да јебем матер".</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 116255, member: 1256"] Људи можемо 100 године да се карамо, сви имамо различни мишлења, ја ги исто такој мрзу њима, тој што сам пишаја не ги сакам не ги мрзу ово оно у прв пост тој е зашто ги покривам мржње, немора да ми ги знае свак, али ке ви кажу дека си ги мрзу поштено, и ако би се десила таква геј парада, ја сс мои 15 године ке искочу и ке разбију на некога главу и сви знаемо дека лижев гз на ЕУ и она ги дозволила тиај параде како да се покаже дека ги почитуе човекови права, а ми балканци толко памет носимо па смо се запнале за у ЕУ затој само на сви ке ги поручу едн стих од песму: "Широка вам Европа, па тамо идите и радите шта знате а овде ћу бре педеру да јебем матер". [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)
На врв
Bottom