Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Развод: да или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ghtalpo" data-source="post: 85637" data-attributes="member: 526"><p>Се губи нешто што пред бракот го имало,неможејќи да се најде излез од пеколот опција развод.</p><p>Порано потабу тема беше па морале да трпат се и сешто да не се зборело низ село и што те јас знам.</p><p>Дека ако се има деца не им е сеедно и тоа ми е јасно,имаше еден муабет дека денеска имало повеќе разводи само затоа што жените биле понезависни од порано за разлика кога финансиски зависеле од мажот,додека сега можат и после разводот сами да се издржуваат,држи муабетот ете колку порано повеќе издржувале можда ради оваа причина,тепани,малтретирани од некоја пијаница,коцкар или женкариште.</p><p>Не дека нема и непоштени жени па мажите не ги оставале за прељуба ама се некако ми иде дека жената во повеќето случаеви е загрозена,мое мислење.</p><p>Сепак се става на кантар ако се има деца и се прави добра анализа дали децата тоа можат да го пребродат или не,пак за нив највеќе опстојува бракот,иако не го почитувам како институција ама тоа е веќе друга тема.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ghtalpo, post: 85637, member: 526"] Се губи нешто што пред бракот го имало,неможејќи да се најде излез од пеколот опција развод. Порано потабу тема беше па морале да трпат се и сешто да не се зборело низ село и што те јас знам. Дека ако се има деца не им е сеедно и тоа ми е јасно,имаше еден муабет дека денеска имало повеќе разводи само затоа што жените биле понезависни од порано за разлика кога финансиски зависеле од мажот,додека сега можат и после разводот сами да се издржуваат,држи муабетот ете колку порано повеќе издржувале можда ради оваа причина,тепани,малтретирани од некоја пијаница,коцкар или женкариште. Не дека нема и непоштени жени па мажите не ги оставале за прељуба ама се некако ми иде дека жената во повеќето случаеви е загрозена,мое мислење. Сепак се става на кантар ако се има деца и се прави добра анализа дали децата тоа можат да го пребродат или не,пак за нив највеќе опстојува бракот,иако не го почитувам како институција ама тоа е веќе друга тема. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Развод: да или не?
На врв
Bottom